TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Print Assistance Kft.

67
A Print Assistance, a BIGPRINT nyomda értékesítési egységeként arra vállalkozott, hogy kedvező áron, minőségi vizuális kommunikációs eszközöket, termékeket fejlesszen, gyártson.


(molinó, építési háló (max. 5m szélesség), zászlók, textilek, táblás anyagok (UV-CMYKW), dobozok, POS-POP, stendee, wobbler, vinylek, Roll-Up…), illetve minden igényt kielégítő nyomdai szolgáltatást, tanácsadást nyújtson. Mindezt annak érdekében, hogy az állandó változó piaci igényeket és rohamosan fejlődő nyomdaipari technológiákat összhangba hozva maximális ügyfélközpontúsággal, rugalmassággal, szakértelemmel segítse Önt és cége működését és igényeiknek legmegfelelőbb eredményt tudjunk elérni a gondolattól a megvalósításig.


Garancia erre a több mint 12 éves szakmai tapasztalatunk, saját tulajdonú nyomdánk és piaci ismereteink, rugalmasságunk, stabil tulajdonosi háttér, mellyel azonnal kihasználjuk az újonnan megjelenő technológiák előnyeit. Számunkra a minőség és az ár mellett fontos érték a határidő. Tudjuk, hogy a gyorsan változó gazdasági életben elengedhetetlen a minőségi, de ugyanakkor a lehető leggyorsabb teljesítés is.Munkarendünket, szolgáltatásainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenre kiterjedően segítsük munkáját. Mielőtt belekezdene egy kampányba keressen bennünket bizalommal.


Print Assistance Kft.
1114 Budapest, Petzvál József u. 44.
061 204 1640
gabor.kelemen@printassistance.hu

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése