TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

MACtac Magyarország

71
"A reklámipar gazdagsága nem a pénzben, hanem az ötleteinkben rejlik"A MACtac, mint a világ vezető öntapadó fóliákat előállító cége azért hozta létre a magyarországi fiókját, hogy bármilyen "matricás" kérdésben azonnali szakmai segítséget kaphasson, aki mer kérdezni, méghozzá az alapanyaggyártótól. Nem nyomda, nem kivitelező, hanem ipari, teremelői képviselet. Várjuk a kihívásokat!


Cég címe: 1126. Budapest, Dolgos utca 2. 5, épület I/7.
Cég telefonszáma: +36 1 225 1814
Cég email címe: mactac.hungary@bemis.com

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése