TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Cégünk, a Halhatatlan Órásmesterek Társasága az év elején két VILÁGÚJDONSÁG promóciós termék forgalmazását kezdte meg.- ClockBox - Csináld magad! reklámóra, melyet jellegénél fogva a következő célokra ajánljuk:
- brandingelt cégajándéknak
- termékbemutatók végén give-away ajándéknak
- promóciós kampányokhoz.


- BathMan - a beépített órás strandtörölköző, melyet elsősorban
- tengerparthoz, utazáshoz, nyaraláshoz, napozáshoz kapcsolódó promóciókhoz ajánlunk.


Bármilyen felmerülő kérdés esetén vagy ha szeretné a termékeket egy prezentáció keretein belül megismerni, készséggel állunk rendelkezésükre a
www.clockbox.hu Internet oldalon és a 06(20)925-3035-ös hotline telefonszámon.

homt2a

homt3a

homt4a

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése