TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A D'ArcyAvenue teljeskörű szolgáltatást nyújtó kreatív ügynökség, az LBB Holding tagja.

 

Célunk olyan reklámokkal támogatni a márkát, amelyek mérhetően növelik az eladást, és hosszútávon biztosítják a fogyasztók márkahűségét. Ügynökségi szolgáltatásaink közé tartoznak: stratégiai tanácsadás, ATL és BTL kampányok teljeskörű kidolgozása, lebonyolítása.A Direct Works a D’Arcy Avenue full service BTL divíziója. Tevékenységei: DM, adatbázis management, online és call center megoldások.


1036 Budapest, Csemete u. 10.
Tel: 437-1000
Fax: 437-1099
E-mail:
info@darcy.avenue.hu
Web:
www.darcy.avenue.hu

darcy21

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése