TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Cleartex Kft.

64
Célunk, hogy minden cég, kategóriától függetlenül megtalálja az egyedi, költséghatékony, ám kiugró teljesítményű megjelenési lehetőségét, avagy promóciós eszközét.


Megoldásaink azonban nem csak ezt a célt szolgálják! A marketing lábtörlő, a promó szőnyeg és az asztali reklám (bar runner) puszta megjelenésével felhívja magára a figyelmet (egyedi formák is megvalósíthatók, így a 3D hatás még extrémebb lesz!), amely megkívántatja a látványt az emberrel. E mellett azonban eredeti funkcióját is ellátja, azaz a higiéniát, a tisztaságot is megőrzi. Ezzel a dupla és egyedi tulajdonsággal rendelkező termékek senkinek sem okoznak csalódást! Próbálja ki, MEGÉRI!


Cleartex Kft.
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: 06 23/887 400
marketing@cleartex.eu

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése