TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Cleartex Kft.

64
Célunk, hogy minden cég, kategóriától függetlenül megtalálja az egyedi, költséghatékony, ám kiugró teljesítményű megjelenési lehetőségét, avagy promóciós eszközét.


Megoldásaink azonban nem csak ezt a célt szolgálják! A marketing lábtörlő, a promó szőnyeg és az asztali reklám (bar runner) puszta megjelenésével felhívja magára a figyelmet (egyedi formák is megvalósíthatók, így a 3D hatás még extrémebb lesz!), amely megkívántatja a látványt az emberrel. E mellett azonban eredeti funkcióját is ellátja, azaz a higiéniát, a tisztaságot is megőrzi. Ezzel a dupla és egyedi tulajdonsággal rendelkező termékek senkinek sem okoznak csalódást! Próbálja ki, MEGÉRI!


Cleartex Kft.
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: 06 23/887 400
marketing@cleartex.eu

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése