TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Cleartex Kft.

64
Célunk, hogy minden cég, kategóriától függetlenül megtalálja az egyedi, költséghatékony, ám kiugró teljesítményű megjelenési lehetőségét, avagy promóciós eszközét.


Megoldásaink azonban nem csak ezt a célt szolgálják! A marketing lábtörlő, a promó szőnyeg és az asztali reklám (bar runner) puszta megjelenésével felhívja magára a figyelmet (egyedi formák is megvalósíthatók, így a 3D hatás még extrémebb lesz!), amely megkívántatja a látványt az emberrel. E mellett azonban eredeti funkcióját is ellátja, azaz a higiéniát, a tisztaságot is megőrzi. Ezzel a dupla és egyedi tulajdonsággal rendelkező termékek senkinek sem okoznak csalódást! Próbálja ki, MEGÉRI!


Cleartex Kft.
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: 06 23/887 400
marketing@cleartex.eu

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése