TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Civertan Bt.

44
Civertan BT.

A cég fő profilja a grafikai tervezés, melynek keretében arculattervezéssel, egyedi prospektusok, reklámkártyák, éves beszámolok, naptárak, névjegykártyák, weboldalak, meghívok, sajtóhirdetések, plakátok és szórólapok készítésével, kiállítások és bemutatok, teljes reklámkampányok grafikai munkálatainak lebonyolításával foglalkozunk.

Civertan Bt.
1064 Budapest
Izabella u 69 fsz. 2.
E-mail:
civertan@civertan.hu
Web:
www.civertan.hu

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése