TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

BÉFLEX Group Kft.

62
A Béflex Group Kft. BTL eszközök teljeskörű gyártója.


Gépjárműdekoráció (teljes flották kezelése), nagyméretű épület dekorációk: PVC molinó és háló, nagyméretű felületek reklámjainak látványtervezése, nyomtatása és dekorálása. Kül- és beltéri plakátok, óriásplakátok, zászlók, fóliák és tábla anyagok készítése. Homlokzati és tetőreklámok, világító dobozok, nagyméretű neonreklámok, információs rendszerek, totemek, pylonok, iroda- és üzlet design. Országos marketingkampányok tervezése és kivitelezése, projektmenedzsment. Tárgy-tér és formatervezés, display-ek, eladáshelyi szigetek tervezése és kivitelezése - minden, ami vizuális kommunikáció!


cím:
1097 Budapest, Táblás u. 36-38
Telefon:
456-3652
Email:
kvarga@beflex.hu

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése