TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

BÉFLEX Group Kft.

62
A Béflex Group Kft. BTL eszközök teljeskörű gyártója.


Gépjárműdekoráció (teljes flották kezelése), nagyméretű épület dekorációk: PVC molinó és háló, nagyméretű felületek reklámjainak látványtervezése, nyomtatása és dekorálása. Kül- és beltéri plakátok, óriásplakátok, zászlók, fóliák és tábla anyagok készítése. Homlokzati és tetőreklámok, világító dobozok, nagyméretű neonreklámok, információs rendszerek, totemek, pylonok, iroda- és üzlet design. Országos marketingkampányok tervezése és kivitelezése, projektmenedzsment. Tárgy-tér és formatervezés, display-ek, eladáshelyi szigetek tervezése és kivitelezése - minden, ami vizuális kommunikáció!


cím:
1097 Budapest, Táblás u. 36-38
Telefon:
456-3652
Email:
kvarga@beflex.hu

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése