TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

BÉFLEX Group Kft.

62
A Béflex Group Kft. BTL eszközök teljeskörű gyártója.


Gépjárműdekoráció (teljes flották kezelése), nagyméretű épület dekorációk: PVC molinó és háló, nagyméretű felületek reklámjainak látványtervezése, nyomtatása és dekorálása. Kül- és beltéri plakátok, óriásplakátok, zászlók, fóliák és tábla anyagok készítése. Homlokzati és tetőreklámok, világító dobozok, nagyméretű neonreklámok, információs rendszerek, totemek, pylonok, iroda- és üzlet design. Országos marketingkampányok tervezése és kivitelezése, projektmenedzsment. Tárgy-tér és formatervezés, display-ek, eladáshelyi szigetek tervezése és kivitelezése - minden, ami vizuális kommunikáció!


cím:
1097 Budapest, Táblás u. 36-38
Telefon:
456-3652
Email:
kvarga@beflex.hu

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése