TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A vigalmi negyed maradt

2633
(BTL.hu) Véget ért az idei GP Fest Mogyoródon, amelyen a zord időjárás ellenére is körülbelül 8 ezer fesztiválozó fordult meg a négy nap alatt.

A Magyar Nagydíj idején, a Hungaroring mellett mindezidáig nem tapasztalt rendezett körülmények egy újfajta szórakoztatási lehetőséget teremtettek. A rendezők legnagyobb bánatára viszont idén is kinyitott a színvonaltalan “vigalmi negyed”, az ígéretek ellenére.

Míg a GP Fest Mogyoródra bátran kilátogathattak a kisgyermekes családok is, a környező vendéglátó pontokon még nappal is félmeztelen nők táncoltak.A legnagyobb közönségsikernek a pénteken színpadra lépő Irigy Hónaljmirigy és a szombaton koncertező X-Faktor tehetségei számítottak. A Forma 1 rajongó külföldiek mellett kilátogatott a helyszínre a környező településeken élő lakosság egy része, sokan családostól.A kicsikre és nagyokra nem csak este, hanem délután is érdekes programok vártak, többek között arcfestő, jelmezes fotózás, F1 szimulátorok, lasertag, RC modellautó pálya és a gödöllői Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karának sátra, ahol a magyar motor- és géptörténeti tárlatból rendeztek be ízelítőt.A területet biztonsági őrök védték, így fenyegetés csak a GP Fest kerítésén kívül érte a szervezők által üzemeltetett kerekes kisvasút vezetőjét: a jármű ingyen szállította a Hungaroring körüli tömeget a GP Fest területére, ez a tevékenység pedig elnyerte egyes taxisok nemtetszését – adták közzé a szervezők.A nulladik év tapasztalatait felhasználva a szervező Event Hungary, eredeti terveihez tartva magát, még minimum öt évig szeretné megrendezni a területen a GP Festet.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése