TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A tűzesség jegyében

2638
A Ringier szórakoztató heti sztármagazinja, a hot! fergeteges partival ünnepli meg ötéves fennállását.

2006. augusztus 3-án jelent meg először a kiadvány, a sztárvilág legforróbb titkaival és pletykáival, újtílust hozva a piacra.

A hot! magazin az elmúlt öt évben sikeresen stabilizálta helyét és szerepét. Az idei első és második negyedévben 2010 azonos időszakához képest a piaci részesedése nőtt, miközben versenytársaival összehasonlítva egyedüliként tudta megőrizni a tavalyi eladási mutatókat: 1 százalékkal többet adott el, mint az előző évben – adta hírül a Ringier.


Az 5 éves jubileumi születésnapját a hot! nagyszabású partival ünnepli 2011. augusztus 11-én. A bulin a lap készítői, üzleti partnerei és Magyarország legnépszerűbb celebjei gyűlnek össze a Hilton Budapest Hotelben a közös ünneplésre. A parti fő motívuma a “tűz” lesz: mind a fellépők és programok, mind a felszolgált ételek és italok ennek jegyében kerültek kiválasztásra. Az esemény tehát hű lesz a lap szlogenjéhez: “a legforróbb sztártitkok”-at első kézből szerezhetik a meghívottak.Az est háziasszonya a népszerű modell és műsorvezető, Horváth Éva lesz.

“Az elmúlt öt évben több mint 23 millió példányt értékesítettünk, sok ezer interjút készítettünk, több mint 100 ezer képet közöltünk, bemutattuk a sztárok vidám, boldog, olykor szomorú, esetleg tűzzel-vassal titkolt történeteit, minőségi szórakozást nyújtva olvasóinknak. A hot! ünnepi számában az elmúlt öt év legemlékezetesebb botrányait és érdekességeit elevenítjük fel” – mondta el Illés Csaba főszerkesztő.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése