TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A tűzesség jegyében

2638
A Ringier szórakoztató heti sztármagazinja, a hot! fergeteges partival ünnepli meg ötéves fennállását.

2006. augusztus 3-án jelent meg először a kiadvány, a sztárvilág legforróbb titkaival és pletykáival, újtílust hozva a piacra.

A hot! magazin az elmúlt öt évben sikeresen stabilizálta helyét és szerepét. Az idei első és második negyedévben 2010 azonos időszakához képest a piaci részesedése nőtt, miközben versenytársaival összehasonlítva egyedüliként tudta megőrizni a tavalyi eladási mutatókat: 1 százalékkal többet adott el, mint az előző évben – adta hírül a Ringier.


Az 5 éves jubileumi születésnapját a hot! nagyszabású partival ünnepli 2011. augusztus 11-én. A bulin a lap készítői, üzleti partnerei és Magyarország legnépszerűbb celebjei gyűlnek össze a Hilton Budapest Hotelben a közös ünneplésre. A parti fő motívuma a “tűz” lesz: mind a fellépők és programok, mind a felszolgált ételek és italok ennek jegyében kerültek kiválasztásra. Az esemény tehát hű lesz a lap szlogenjéhez: “a legforróbb sztártitkok”-at első kézből szerezhetik a meghívottak.Az est háziasszonya a népszerű modell és műsorvezető, Horváth Éva lesz.

“Az elmúlt öt évben több mint 23 millió példányt értékesítettünk, sok ezer interjút készítettünk, több mint 100 ezer képet közöltünk, bemutattuk a sztárok vidám, boldog, olykor szomorú, esetleg tűzzel-vassal titkolt történeteit, minőségi szórakozást nyújtva olvasóinknak. A hot! ünnepi számában az elmúlt öt év legemlékezetesebb botrányait és érdekességeit elevenítjük fel” – mondta el Illés Csaba főszerkesztő.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése