TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Terjeszkedik a Party Point

2622
A Party Point franchise-rendszer célja a vásárlók parti termékekkel való kiszolgálása egy olyan hálózat révén, amilyenre számos külföldi országban van már példa.

A 100 százalékban magyar tulajdonú társaság, a Funny Box Kft. nagykereskedése az utóbbi nyolc év során hazánk egyik legnagyobb léggömb- és parti termék forgalmazójává nőtte ki magát. Termékeit nemcsak az Amerikai Egyesült Államokból és Európából, de a Távol-Keletről is közvetlenül importálja. A központ Budapesten található.


A cég 2011. augusztusában indítja el Magyarország első, országos lefedettségre törekvő parti franchise-hálózatát Party Point néven. Egyrészt új üzletek nyitásával, másrészt a meglévő parti üzletek összefogásával kívánják elérni, hogy Magyarországon is legyen egy olyan hálózat, amilyenből az Egyesült Államokban, Olaszországban, Cipruson, és más nyugat-európai országokban több is sikeresen működik.

A franchise-hálózat kiépítése mellett saját képzési központot, a Party Point Franchise Akadémiát is létrehozzák. Itt kívánják oktatni jelenlegi és leendő átvevőiket, hogy minél magasabb színvonalon tudják termékeiket és szolgáltatásaikat értékesíteni.

A hálózatnak szerződött partnerei működnek már többek között a fővárosban, valamint Budakalászon, Hatvanban, Miskolcon, Sopronban, Nyíregyházán és Pécsett is. A franchise központ számos érdeklődőt fogadott már Győrből, Budapest különböző kerületeiből és Veszprémből is.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése