TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Terjeszkedik a Party Point

2622
A Party Point franchise-rendszer célja a vásárlók parti termékekkel való kiszolgálása egy olyan hálózat révén, amilyenre számos külföldi országban van már példa.

A 100 százalékban magyar tulajdonú társaság, a Funny Box Kft. nagykereskedése az utóbbi nyolc év során hazánk egyik legnagyobb léggömb- és parti termék forgalmazójává nőtte ki magát. Termékeit nemcsak az Amerikai Egyesült Államokból és Európából, de a Távol-Keletről is közvetlenül importálja. A központ Budapesten található.


A cég 2011. augusztusában indítja el Magyarország első, országos lefedettségre törekvő parti franchise-hálózatát Party Point néven. Egyrészt új üzletek nyitásával, másrészt a meglévő parti üzletek összefogásával kívánják elérni, hogy Magyarországon is legyen egy olyan hálózat, amilyenből az Egyesült Államokban, Olaszországban, Cipruson, és más nyugat-európai országokban több is sikeresen működik.

A franchise-hálózat kiépítése mellett saját képzési központot, a Party Point Franchise Akadémiát is létrehozzák. Itt kívánják oktatni jelenlegi és leendő átvevőiket, hogy minél magasabb színvonalon tudják termékeiket és szolgáltatásaikat értékesíteni.

A hálózatnak szerződött partnerei működnek már többek között a fővárosban, valamint Budakalászon, Hatvanban, Miskolcon, Sopronban, Nyíregyházán és Pécsett is. A franchise központ számos érdeklődőt fogadott már Győrből, Budapest különböző kerületeiből és Veszprémből is.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése