TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Csak cselesen!

2610
A Red Bull Toe 2 Toe néven egy technikás, villámgyors, szemtől szembeni foci tornát rendez, ahol a legnagyobb labdazsonglőrök mérkőznek meg.

Napos időben, homokos partokon, 1 kapus, 2 játékos, 3 gól vagy 5 perc – ez címszavakban a Red Bull Toe 2 Toe. Az energiaital márka által szervezett vereny selejtezői – hét balatoni településen – augusztus 5-én indulnak, ahonnan értékes nyereményekkel gazdagabban az első négy helyezett jut tovább az augusztus 21-i siófoki döntőbe. A végső rangadón már a címért és a fődíjért, azaz egy New York-i útért zajlik az egyenes kieséses verseny, ahol Thierry Henry zseniális cseleit is láthatja a bajnok.

A döntő izgalmait élőben közvetíti a DigiSport korábbi és jelenleg is aktív magyar labdarúgók, illetve focirajongó ismert személyiségek részvételével. A Rádió1 hallgatók szintén óránként többszöri bejelentkezés mellett követhetik nyomon az izgalmakat.

A döntőn tiszteletét teszi a magyar labdarúgás több ismert játékosa is, akik némi ízelítőt adnak majd tudásukból.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése