TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Danone-tól érkezett a Rauchoz

2597
A Rauch Hungária Kft. új kereskedelmi igazgatója, Bodnár Péter a teljes értékesítés irányításért felel.

Július 25-től Bodnár Péter a Rauch Hungária Kft. kereskedelmi igazgatója. Az FMCG területen 15 éves tapasztalattal rendelkező szakember a Danone Kft.-től érkezett az üdítőipari vállalathoz.


Bodnár Péter a Kecskeméti Főiskola Műszaki karán (GAMF) végzett gyártástechnológia szakán 1991-ben, majd a Korona Kft.-nél helyezkedett el, ahol Renault gépjárművek értékesítésével foglalkozott. A szakember 1995-től másfél évet töltött a Pepsi Cola Rt.-nél márkaképviselőként, majd 1996-tól 2008 végéig az édességeket, állateledeleket és élelmiszereket forgalmazó Mars Magyarország Ért. Bt.-nél dolgozott kezdetben márkaképviselőként, területi és országos értékesítési vezetőként, végül a magyarországi account menedzserek vezetőjeként. Bodnár ebben a pozícióban az összes nemzetközi és hazai partner üzlethálózatért felelt és 2007-ben elnyerte a legjobb szakmai vezetőnek járó elismerést. A szakember 2009 tavaszán került a Danone Kft.-hez, ahol a hazai partner üzlethálózatért felelt országos vezetőként, és irányítása alatt jelentős értékesítés növekedést ért el a vállalat.

“Korábbi pozícióimban a sales különböző területeit vezettem, de a Rauch-nál felelek először a teljes értékesítés irányításáért, ami nagy kihívást jelent számomra. Célom, hogy egy új, a teljes sales csapat közreműködésével kialakított stratégiával erősítsem meg a vállalat piaci pozícióit” – mondta el az új igazgató.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése