TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Dobd ki a hamutartódat!

2587
(MTI) A dohányzás ártalmaira hívja fel a figyelmet és leszokásra ösztönöz az egészségügyi államtitkárság Válaszd az egészséget: dobd ki a hamutartódat! címmel indított népegészségügyi kampánya.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyi államtitkársága újabb népegészségügyi kampányt indított, ezúttal a dohányzással járó veszélyekre hívják fel a figyelmet. Az Rtl Klubbal közösen indított kampányban arra biztatják a fiatalokat, hogy vegyenek fel jobb szokásokat. Emellett a minisztérium előző kampányának, a Rizikófaktornak a Facebook-oldalán nyereményjáték várja azokat, akik az egészséget választják, és leszoknak a dohányzásról.


A tárca első népegészségügyi kommunikációs kampánya, az egészségtudatos életmódról szóló Megnézheted magad! februárban indult. Ennek elsődleges célja az volt, hogy szembesítse az embereket azzal, hogy életmódjuknak következménye van. Ezt követte májusban a Rizikófaktor, amely elsősorban a fiatalabb, aktív korú lakosság, köztük is kiemelten a nők körében egészségi problémákat okozó három nagy rizikófaktorhoz – stressz, szex, szenvedélybetegségek – kapcsolódott.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése