TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Írtam a brigádnak egy dalt...

2581
(BTL.hu) Rajongóival együtt alkot zenei névjegyet Magyarország egyik legnagyobb közösségi vásárlóoldala, a Bónusz Brigád, az A38 és a Lángoló Gitárok.

A Bónusz Brigád több mint ötszázezres közösségének tagjaira is számít az itthon még újdonságnak számító zenei névjegye (hangos logó) megalkotásában. A kezdeményezés mellé állt az A38, Budapest legnépszerűbb koncerthajója és a Lángoló Gitárok, az Index.hu zenei blogja.


A zenei
pályázat célja a Brigád dal zenéjének, szövegének vagy képi megjelenítésének továbbgondolása. Az Írtam a brigádnak egy dalt pályázat nyerteseinek jutalma félmillió forint összértékű pénznyeremény, egy professzionális stúdiófelvételi alkalom, illetve az A38-on egy előzenekari fellépési lehetőség.

Az eredeti Brigád dal című hangos logó szerzője Wolf Péter Erkel Ferenc és Fényes Szabolcs díjas zeneszerző, számos közismert sláger, többek között a Vuk zenéjének komponistája és Tariska Szabolcs, Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett szövegíró-énekes, az Amorf Ördögök egykori alapító tagja. A most induló zenei pályázat keretében a dalt több kategóriában – akár a zene, akár a szöveg, akár a képi megjelenítés tekintetében – bárki újraértelmezheti.

A nevezéseket a szakértő zsűri mellett a Brigád 275 ezer főt meghaladó Facebook közösségének is alkalma lesz véleményezni.

"Nagyon hiszünk a közösség erejében! Azt gondoltuk, a zene remek terep lenne arra, hogy megmutassuk a közösségünk tagjainak és másoknak is, mekkora érték, mekkora alkotó erőt rejt egy ilyen többszázezer fős összetartozás" – nyilatkozta a cég. 

A pályázat 2011. augusztus 1-jén indul, és egy hónapra rá, szeptember 1-jén, a Bónusz Brigád első születésnapján zárul.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése