TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Írtam a brigádnak egy dalt...

2581
(BTL.hu) Rajongóival együtt alkot zenei névjegyet Magyarország egyik legnagyobb közösségi vásárlóoldala, a Bónusz Brigád, az A38 és a Lángoló Gitárok.

A Bónusz Brigád több mint ötszázezres közösségének tagjaira is számít az itthon még újdonságnak számító zenei névjegye (hangos logó) megalkotásában. A kezdeményezés mellé állt az A38, Budapest legnépszerűbb koncerthajója és a Lángoló Gitárok, az Index.hu zenei blogja.


A zenei
pályázat célja a Brigád dal zenéjének, szövegének vagy képi megjelenítésének továbbgondolása. Az Írtam a brigádnak egy dalt pályázat nyerteseinek jutalma félmillió forint összértékű pénznyeremény, egy professzionális stúdiófelvételi alkalom, illetve az A38-on egy előzenekari fellépési lehetőség.

Az eredeti Brigád dal című hangos logó szerzője Wolf Péter Erkel Ferenc és Fényes Szabolcs díjas zeneszerző, számos közismert sláger, többek között a Vuk zenéjének komponistája és Tariska Szabolcs, Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett szövegíró-énekes, az Amorf Ördögök egykori alapító tagja. A most induló zenei pályázat keretében a dalt több kategóriában – akár a zene, akár a szöveg, akár a képi megjelenítés tekintetében – bárki újraértelmezheti.

A nevezéseket a szakértő zsűri mellett a Brigád 275 ezer főt meghaladó Facebook közösségének is alkalma lesz véleményezni.

"Nagyon hiszünk a közösség erejében! Azt gondoltuk, a zene remek terep lenne arra, hogy megmutassuk a közösségünk tagjainak és másoknak is, mekkora érték, mekkora alkotó erőt rejt egy ilyen többszázezer fős összetartozás" – nyilatkozta a cég. 

A pályázat 2011. augusztus 1-jén indul, és egy hónapra rá, szeptember 1-jén, a Bónusz Brigád első születésnapján zárul.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése