TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Július 28-a és 31-e között fesztivál várja a Hungaroring mellett a Magyar Nagydíjra érkező Forma 1 rajongókat.


Ettől az évtől GP Fest Mogyoród néven egy új fesztivál várja a Forma 1-re érkezőket. A Hungaroring és az Aquaréna szomszédságában található 8 hektáros területen, a Magyar Nagydíj idején többek között ismert előadók koncertjei, bőséges étel és italválaszték, F1 szimulátorok, Borváros, Bungee Jumping és éjszakánként két nagysátorban Dj gondoskodik a fesztivál vendégeinek jó hangulatáról.

“Mogyoród önkormányzata a minőség és a biztonság érdekében a jövőben csak rendezvény keretein belül engedélyez szabad területen vendéglátó és szórakoztató eseményeket. Az ezt megalapozó rendelettől azt várjuk, hogy a rendezvény engedélyeztetése során, szakhatóságok bevonásával, minden olyan körülményt tisztázni tudunk a szervezőkkel, ami a jó minőséget és a biztonságot szavatolja. Többek között ilyen rendezvény kérelmet adtak be a GP Fest Mogyoród szervezői is” – fejtette ki Kurucz Péter, Mogyoród nagyközség alpolgármestere az esemény sajtótájékoztatóján.

A Forma 1 szerelmesei mellett a szervezők a környező települések lakosságát is várják.

“Szeretnénk, ha az ország arra is büszke lenne, ami a Hungaroring falain kívül történik, ezért célunk egy kulturált és európai színvonalú rendezvény létrehozása. Ennek érdekében a fesztivál területén szabályozzuk az árakat, valamint a felnőtt belépő ára lefogyasztható” – hangsúlyozta Szőke I. László, a fesztivál szóvivője.

A rendezvény szervezője az Event Hungary Kft., a tervezéssel, kommunikációval, PR-ral, megjelenéssel és programokkal kapcsolatos feladatokat az IJ Communication és JK Economy Zrt. konzorcium látja el.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése