TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Városi legendára vadásznak

2558
(BTL.hu) A Szerencsejáték Zrt. egy a lottósorsolások történetéből elterjedt abszurd anekdota felkutatására hívja meg a közösségi média közönségét.


A monda szerint valamikor évtizedekkel ezelőtt volt egy lottósorsolás, ahol a számhúzó – talán egy bányász – odalépett az urnához, kiemelt egy számot, és bemondta: „Hatos!” Majd amikor rádöbbent, hogy a golyót fordítva tartja, korrigált: „…f@#*t, kilences!”.

A történet azóta városi legendává vált, az eredeti felvételt azonban eddig senkinek sem sikerült előkerítenie. A Szerencsejáték Zrt. vadászatot indított, hogy felkutassa az eredeti felvételt, nyereményt is felajánlott annak, aki megtalálja az eredeti kép- vagy hanganyagot, sőt annak is, aki a legjobban rekonstruálja az anekdotát.

A sztori alakulását a
Facebookon követhetik az érdeklődők.

A kampány kidolgozását és kivitelezését a PRSM social public relations ügynökség, a Szerencsejáték Zrt. állandó közösségi média partnere végezte.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése