TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Városi legendára vadásznak

2558
(BTL.hu) A Szerencsejáték Zrt. egy a lottósorsolások történetéből elterjedt abszurd anekdota felkutatására hívja meg a közösségi média közönségét.


A monda szerint valamikor évtizedekkel ezelőtt volt egy lottósorsolás, ahol a számhúzó – talán egy bányász – odalépett az urnához, kiemelt egy számot, és bemondta: „Hatos!” Majd amikor rádöbbent, hogy a golyót fordítva tartja, korrigált: „…f@#*t, kilences!”.

A történet azóta városi legendává vált, az eredeti felvételt azonban eddig senkinek sem sikerült előkerítenie. A Szerencsejáték Zrt. vadászatot indított, hogy felkutassa az eredeti felvételt, nyereményt is felajánlott annak, aki megtalálja az eredeti kép- vagy hanganyagot, sőt annak is, aki a legjobban rekonstruálja az anekdotát.

A sztori alakulását a
Facebookon követhetik az érdeklődők.

A kampány kidolgozását és kivitelezését a PRSM social public relations ügynökség, a Szerencsejáték Zrt. állandó közösségi média partnere végezte.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése