TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Városi legendára vadásznak

2558
(BTL.hu) A Szerencsejáték Zrt. egy a lottósorsolások történetéből elterjedt abszurd anekdota felkutatására hívja meg a közösségi média közönségét.


A monda szerint valamikor évtizedekkel ezelőtt volt egy lottósorsolás, ahol a számhúzó – talán egy bányász – odalépett az urnához, kiemelt egy számot, és bemondta: „Hatos!” Majd amikor rádöbbent, hogy a golyót fordítva tartja, korrigált: „…f@#*t, kilences!”.

A történet azóta városi legendává vált, az eredeti felvételt azonban eddig senkinek sem sikerült előkerítenie. A Szerencsejáték Zrt. vadászatot indított, hogy felkutassa az eredeti felvételt, nyereményt is felajánlott annak, aki megtalálja az eredeti kép- vagy hanganyagot, sőt annak is, aki a legjobban rekonstruálja az anekdotát.

A sztori alakulását a
Facebookon követhetik az érdeklődők.

A kampány kidolgozását és kivitelezését a PRSM social public relations ügynökség, a Szerencsejáték Zrt. állandó közösségi média partnere végezte.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése