TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nyári menetrend az Rtl-en

2541
(BTL.hu) A 28. héten is az Rtl Klub volt a legnézettebb csatorna a 18-49 éves korosztályban főműsoridőben, az AGB Nielsen adatai alapján.Az elmúlt héten a kereskedelmi célcsoport 29,5 százaléka választotta a piacvezető kereskedelmi csatornát, míg a Tv2-t 19 százalék. Bronzérmes a Film+ lett, 4,9 százalékos közönségaránnyal, a Viasat3 a negyedik 4.6 százalékkal, a közszolgálati m1 és a Cool holtversenyben 4,5 százalékot ért el.

Július 18-tól az Rtl Klub áttér nyári műsorstruktúrájára. Ennek keretében többek között 19:00-kor kezdődik a hosszabb műsoridejű Híradó, majd utána közvetlenül a Fókusz.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése