TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Lezárul a VV bírság sorozat

2544
(MTI) Újabb, 60 millió forintos bírság megfizetésére kötelezte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az Rtl Klubot a Való Világ 4. szériájának februári, márciusi és áprilisi adásainak jogértései miatt.Az 50 millió forintot a műsorok jogsértéseiért szabta ki a médiatanács, míg további 10 millió forintot a műsorelőzetesek miatt, ezek minden esetben a kiskorúak védelmére vonatkozó előírásokat sértették. A műsorainak és az előzeteseinek jelentős részét ugyanis a 12 éven felüliek helyett a 16 éven felülieknek kellett volna ajánlania az Rtl Klubnak, és csak 21 óra után tűzhette volna műsorra azokat a csatorna – mondta Kiricsi Karola, a Médiatanács szóvivője.

Ezzel lezárták a műsor vizsgálatát, amelyet három lépésben ellenőriztek. Első alkalommal 144 millió, második alkalommal 88 millió forintos bírságot szabtak ki. A kötbérekkel és a büntetésekkel együtt a műsorért összesen 292 millió forintot kell megfizetnie a csatornának.

Kiricsi Karola elmondta azt is: a mintegy fél éven át tartó műsorsorozat során majdnem 900 alkalommal sértett törvényt a csatorna.

További 6,5 millió forintos bírságot szabott ki a médiatanács a Szerelem a legfölsőbb szinteken című, szintén az Rtl Klub által sugárzott műsorokra. Ezen belül 500 ezer forintot az emberi méltóság megsértése miatt, 6 millió forintot pedig a kiskorúak védelmére vonatkozó előírások megsértése miatt rótt ki a tanács.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése