TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Szokatlan ambient aktivitással egészíti ki hagyományos outdoor kampányát az Eurosport Budapesten. A tv-csatorna a július 2–24. között zajló Tour de France élő, HD minőségű közvetítésére igyekszik felhívni a figyelmet az akcióval.


Az Eurosport sportcsatorna olyan ambient elemeket alkalmaz, amelyek egy meghatározott idejű sportközvetítés megtekintésére invitálják a nézőket. Az idei Tour de France közvetítését propagáló CLP kampány mellett a városban számos nagy forgalmú helyen, ahol a városi kerékpározást aktívan is gyakorló célcsoport előfordulása koncentrált, a csatorna újszerű elemeket is bevetett.

E helyszíneken feltűnő, a szakaszgyőztesek sárga pólójára emlékeztető rikító színre festett bicikliket lakatoltak le, amelyek megszemélyesítve protestálnak amellett, hogy ők is nézhessék a kerékpáros verseny élő közvetítéseit. A hozzájuk rögzített táblákon továbbá azt “hangoztatják” a biciklik, hogy a dobogós kerékpárosok mellett, nekik is fel kellene gurulni a pódiumra.

Egyéb forgalmas helyszíneken pedig a városlakók által leparkolt biciklik kormányára kerülnek doorhangerek, amelyeken a kétkerekűek – ezúttal is megszemélyesített hangnemben – arra kérlelik a gazdájukat, hogy nézzék a Tour de France élő közvetítését a Eurosporton.

hanger_4


A hagyományos CLP kampányhoz kapcsolódva, a járókelők figyelmét a Citylight poszterekre irányítva bicikli-keréknyomok tűnnek fel azok környezetében. Az ambient aktivitások kreatív tervezése és kivitelezése a Revision feladata volt, a cég a megbízást meghívás alapján nyerte el.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése