TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Biciklikkel protestálnak

2526
(BTL.hu) Szokatlan ambient aktivitással egészíti ki hagyományos outdoor kampányát az Eurosport Budapesten. A tv-csatorna a július 2–24. között zajló Tour de France élő, HD minőségű közvetítésére igyekszik felhívni a figyelmet az akcióval.


Az Eurosport sportcsatorna olyan ambient elemeket alkalmaz, amelyek egy meghatározott idejű sportközvetítés megtekintésére invitálják a nézőket. Az idei Tour de France közvetítését propagáló CLP kampány mellett a városban számos nagy forgalmú helyen, ahol a városi kerékpározást aktívan is gyakorló célcsoport előfordulása koncentrált, a csatorna újszerű elemeket is bevetett.

E helyszíneken feltűnő, a szakaszgyőztesek sárga pólójára emlékeztető rikító színre festett bicikliket lakatoltak le, amelyek megszemélyesítve protestálnak amellett, hogy ők is nézhessék a kerékpáros verseny élő közvetítéseit. A hozzájuk rögzített táblákon továbbá azt “hangoztatják” a biciklik, hogy a dobogós kerékpárosok mellett, nekik is fel kellene gurulni a pódiumra.

Egyéb forgalmas helyszíneken pedig a városlakók által leparkolt biciklik kormányára kerülnek doorhangerek, amelyeken a kétkerekűek – ezúttal is megszemélyesített hangnemben – arra kérlelik a gazdájukat, hogy nézzék a Tour de France élő közvetítését a Eurosporton.

hanger_4


A hagyományos CLP kampányhoz kapcsolódva, a járókelők figyelmét a Citylight poszterekre irányítva bicikli-keréknyomok tűnnek fel azok környezetében. Az ambient aktivitások kreatív tervezése és kivitelezése a Revision feladata volt, a cég a megbízást meghívás alapján nyerte el.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése