TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szalagátvágás, kutyaugatás

2516
(BTL.hu) Az új Purina gyáregység ünnepélyes megnyitóján a több mint 100 fős vendégsereg bepillanthatott az üzem működésébe, majd egy látványos kutyafrizbi show-t tekinthettek meg. A sajtókapcsolatokért az Avantgarde, a rendezvény teljes körű lebonyolításáért az Art Group felelt.


Az év legmelegebb napján, július 8-án megszervezett büki protokoll eseményen Navracsics Tibor, miniszterelnök-helyettes, Laurent Freixe, a Nestlé Európáért felelős igazgatója és Christian Mühlethaler, Svájc budapesti nagykövete avatta fel a 10 ezer négyzetméteres új csarnokot.

A gyáravató ünnepség helyszínéül a Nestlé egyik legnagyobb európai állateledel gyára előtt felállított, 300 négyzetméteres rendezvénysátor szolgált. A több mint 100 fős vendégsereg az ünnepélyes megnyitót követően megismerkedhetett az új gyáregység működésével, majd egy látványos kutyafrizbi show-val zárult a nap. A hivatalos ceremóniát sajtótájékoztató előzte meg.

Az Art Group Marketing ügynökség a megnyitót a Nestlé Hungária Kft. stratégiai kommunikációs tanácsadó cégével, az Avantgarde Business Communications Kft-vel karöltve szervezte meg.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése