TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szalagátvágás, kutyaugatás

2516
(BTL.hu) Az új Purina gyáregység ünnepélyes megnyitóján a több mint 100 fős vendégsereg bepillanthatott az üzem működésébe, majd egy látványos kutyafrizbi show-t tekinthettek meg. A sajtókapcsolatokért az Avantgarde, a rendezvény teljes körű lebonyolításáért az Art Group felelt.


Az év legmelegebb napján, július 8-án megszervezett büki protokoll eseményen Navracsics Tibor, miniszterelnök-helyettes, Laurent Freixe, a Nestlé Európáért felelős igazgatója és Christian Mühlethaler, Svájc budapesti nagykövete avatta fel a 10 ezer négyzetméteres új csarnokot.

A gyáravató ünnepség helyszínéül a Nestlé egyik legnagyobb európai állateledel gyára előtt felállított, 300 négyzetméteres rendezvénysátor szolgált. A több mint 100 fős vendégsereg az ünnepélyes megnyitót követően megismerkedhetett az új gyáregység működésével, majd egy látványos kutyafrizbi show-val zárult a nap. A hivatalos ceremóniát sajtótájékoztató előzte meg.

Az Art Group Marketing ügynökség a megnyitót a Nestlé Hungária Kft. stratégiai kommunikációs tanácsadó cégével, az Avantgarde Business Communications Kft-vel karöltve szervezte meg.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése