TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tények és csontok

2507
(BTL.hu) Az Rtl Klub a sorozatokban, a Tv2 hírműsorban volt erős az elmúlt héten.A 27. héten is az Rtl Klub volt a legnézettebb csatorna a 18-49 éves korosztályban főműsoridőben, figyelembe véve az AGB Nielsen adatait. A piacvezető televízió ráadásul növelte átlagos közönségarányát: a 26. heti 24,8 százalék a 27. héten 29,2 százalékra ugrott a 18-49 éves korosztályt tekintve.

Az eredmény azoknak a magyar és külföldi sorozatoknak köszönhető, amelyek stabil rajongótábort gyűjtöttek az elmúlt évek során. A legjobb eredményt ezek közül a Dr. Csont érte el – adta hírül a csatorna. Emellett vasárnap délután a teljes lakosságban is és a kiemelt korosztályban is sokakat kötött le a Formula-1-es világbajnokság silverstone-i futama: előbbiben 36,8 százalékos közönségarányt ért el, 1,1 millió nézőt vonzott. A 18-49 éves korcsoportban pedig 46,3 százalékos közönségarányt könyvelhetett el több mint 520 ezer nézővel.


A Tv2 hírműsorban volt erős az elmúlt héten: a teljes lakosság és a 18-49 évesek körében is hat napot nyert a 27. héten a Tények. Emellett pedig a teljes lakosság második legnézettebb műsora lett hétfői adásával (AMR%: 13,7), melynek 38,3 százalékos közönségaránya is említésre méltó.

Az elmúlt hónapot nézve elmondható, hogy a Tv2 közönségaránya 11,7 százalékponttal nőtt teljes napon, szemben az Rtl Klubbal, amelynek némiképp csökkent a közönségaránya. Főműsoridőben mindkét csatorna tudta növelni közönségarányát: a Tv2 18,8, az RTL pedig 4,9 százalékponttal.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése