TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tények és csontok

2507
(BTL.hu) Az Rtl Klub a sorozatokban, a Tv2 hírműsorban volt erős az elmúlt héten.A 27. héten is az Rtl Klub volt a legnézettebb csatorna a 18-49 éves korosztályban főműsoridőben, figyelembe véve az AGB Nielsen adatait. A piacvezető televízió ráadásul növelte átlagos közönségarányát: a 26. heti 24,8 százalék a 27. héten 29,2 százalékra ugrott a 18-49 éves korosztályt tekintve.

Az eredmény azoknak a magyar és külföldi sorozatoknak köszönhető, amelyek stabil rajongótábort gyűjtöttek az elmúlt évek során. A legjobb eredményt ezek közül a Dr. Csont érte el – adta hírül a csatorna. Emellett vasárnap délután a teljes lakosságban is és a kiemelt korosztályban is sokakat kötött le a Formula-1-es világbajnokság silverstone-i futama: előbbiben 36,8 százalékos közönségarányt ért el, 1,1 millió nézőt vonzott. A 18-49 éves korcsoportban pedig 46,3 százalékos közönségarányt könyvelhetett el több mint 520 ezer nézővel.


A Tv2 hírműsorban volt erős az elmúlt héten: a teljes lakosság és a 18-49 évesek körében is hat napot nyert a 27. héten a Tények. Emellett pedig a teljes lakosság második legnézettebb műsora lett hétfői adásával (AMR%: 13,7), melynek 38,3 százalékos közönségaránya is említésre méltó.

Az elmúlt hónapot nézve elmondható, hogy a Tv2 közönségaránya 11,7 százalékponttal nőtt teljes napon, szemben az Rtl Klubbal, amelynek némiképp csökkent a közönségaránya. Főműsoridőben mindkét csatorna tudta növelni közönségarányát: a Tv2 18,8, az RTL pedig 4,9 százalékponttal.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése