TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szigorúbb kötelezettségek

2510
(MTI) Összesen 157, eddig közműsor-szolgáltatóként vagy nem nyereségérdekelt médiaszolgáltatóként működő rádió vagy televízió kérte átminősítését közösségi médiaszolgáltatóvá – tájékoztatott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága.Az NMHH közlése szerint az átminősítést kérő rádiók vagy televíziók közül 85 eddig bejelentés alapján sugárzott, míg 72 szerződés alapján működő közműsor-szolgáltató vagy non profit médiaszolgáltatóként. A beérkezett kérelmeket folyamatosan bírálja el az NMHH Médiatanácsa.

Míg a korábbi, már hatályát vesztett, a rádiózásról és televíziózásról szóló törvény megkülönböztetett közműsor-szolgáltatókat és nem nyereségérdekelt műsorszolgáltatókat a rádiók és más műsorszolgáltatók között, addig az ezt felváltó médiatörvény meghatározza a közösségi médiaszolgáltatás kategóriáját, amelyben a korábbitól némileg eltérő követelményeket szab meg.

Közösségi médiaszolgáltatókkal szemben – amelyeknek nem kell frekvenciadíjat fizetnie – némileg változott a törvényi elvárás, szigorúbb közszolgálati kötelezettségeket írva elő.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése