TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Elvarázsolta a disznó a gyerekeket

2505
(BTL.hu) Az MC Mediacompany rádió- és sajtómegjelenések szervezésével támogatta a Halastó Kultúrális Egyesület és a Bárka Színház közös produkciójaként létrejövő, június végén bemutatott gyerekoperát.


Jonathan Dove Az Elvarázsolt Disznó című művének előadása egyben a magyarországi ősbemutató is volt.

Az MC Mediacompany munkatársai gyerekekkel és a művészettel kapcsolatos ügy támogatását vállalták fel, és mivel a „Zene nélkül az élet tévedés volna (Nietsche)”, így esett a választás a 80 fős zenei produkcióra, amely sok fiatal ember áldozatos és önkéntes munkájával jöhetett létre. Az Elvarázsolt Disznó előadásai a médiakampány eredményeként teltház előtt futottak.

A médiatervezéssel- és vásárlással foglalkozó cég ugyanakkor megszervezte, hogy június végén 40 hátrányos helyzetű gyermek, valamint kísérőik is láthassák az operát. Ez a szociálisan hátrányos helyzetű és roma tanulók alapfokú művészeti oktatásával és tehetséggondozásával foglalkozó Igazgyöngy Alapítvány együttműködésével valósult meg. A berettyóújfalui alapítvány diákjai 22 rajzot – saját műveiket – hoztak magukkal, amelyeket az előadásokon ki is állítottak.

Mivel a kiállítás is nagy tetszést aratott, az Igazgyöngy Alapítvány úgy döntött, hogy szeptemberben a diákjai a darab ihlette műveket alkotnak, amelyet aztán egy budapesti galériában láthat a nagyközönség az ősz folyamán.

Az akciót a Target Media, a Sanoma, az EMG és a Marquard Media támogatta.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése