TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Rekordot masszíroztak

2501
(BTL.hu) Több mint 400 fesztiválozó alkotta meg Magyarország leghosszabb masszázs-láncát a Balaton Soundon szombaton a Durex kezdeményezésére.


Szombaton délután egyre több fesztiválozó gyűlt össze a Balaton Soundon a Durex Playground előtt. A résztvevők között feltűnt néhány magyar híresség is, a Stereo 2.0, Istenes Bence és Kefír, akik mind izgatottan várták, hogy elkezdődjön a kísérlet. Ahogy teltek a percek és a tömeg kivehető formát öltött, egy óriási masszázs-kígyó rajzolódott ki a Balaton partján.

A több mint 400 résztvevő egymás mögött felsorakozva élő láncot alkotva masszírozta meg egymás hátát a Durex aromaterápiás masszázs zseléivel és síkosítóival. A kellemes masszázs után a hőségben a résztvevők hűsítő fürdőt vettek a Balatonban.

“Az esemény rendkívül jó hangulatban telt és hála a több száz lelkes fesztiválozónak sikerült felállítanunk a magyar rekordot” - mondta Krassovics Miklós, a Durex kategóriamenedzsere.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése