TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Rekordot masszíroztak

2501
(BTL.hu) Több mint 400 fesztiválozó alkotta meg Magyarország leghosszabb masszázs-láncát a Balaton Soundon szombaton a Durex kezdeményezésére.


Szombaton délután egyre több fesztiválozó gyűlt össze a Balaton Soundon a Durex Playground előtt. A résztvevők között feltűnt néhány magyar híresség is, a Stereo 2.0, Istenes Bence és Kefír, akik mind izgatottan várták, hogy elkezdődjön a kísérlet. Ahogy teltek a percek és a tömeg kivehető formát öltött, egy óriási masszázs-kígyó rajzolódott ki a Balaton partján.

A több mint 400 résztvevő egymás mögött felsorakozva élő láncot alkotva masszírozta meg egymás hátát a Durex aromaterápiás masszázs zseléivel és síkosítóival. A kellemes masszázs után a hőségben a résztvevők hűsítő fürdőt vettek a Balatonban.

“Az esemény rendkívül jó hangulatban telt és hála a több száz lelkes fesztiválozónak sikerült felállítanunk a magyar rekordot” - mondta Krassovics Miklós, a Durex kategóriamenedzsere.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése