TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az Auchan Saga

2475
(BTL.hu) Az Auchan 50. születésnapja alkalmából közös vacsorára hívta meg a munkatársakat mind a 12 országban, ahol jelen van.


A mai napig is családi tulajdonban lévő, a tőzsdén nem jegyzett, s a kereskedelem területén a világ nyolcadik legnagyobbjaként nyilvántartott cégcsoport hipermarket ágazata 2010-ben 229 ezer embert foglalkoztatott a világ 12 országában. Az jubileum alkalmából rendezett vacsora-est keretében levetítették a 80. életévét betöltött Gérard Mulliez, a cég alapítójának video üzenetét, és bemutatták az “Auchan Saga” című, a kiskereskedelmi lánc történetét feldolgozó filmet.

Ma 500-nál több hipermarket, 750 szupermarket van a családi vállalkozás birtokában, 300-nál több kereskedelmi központ áll az Immochan kezelésében, a csoporthoz tartozó Oney Banknak pedig 10 országban 6,5 millió ügyfele van.

A csoport történetében a nemzetközi porondra lépés egyik fontos pillanata volt a magyarországi megjelenés. Az 1998-ban megnyitott budaörsi és 2000-ben a soroksári áruház sikere alapozta meg, hogy az Auchan Magyarország Kft. mára 12 áruházat üzemeltet: kilencet Budapesten és környékén, hármat (Székesfehérvár, Kecskemét, Miskolc) pedig vidéken. A vállalat által foglalkoztatott 5800 munkatárs 92 százaléka a nemzetközi Auchan részvényese.

Az 50. születésnap alkalmából rendezett ünnepség méltó keretet adott arra is, hogy az Auchan Magyarországnál 5, 10 és 15 éve dolgozó több mint 900 kollégát is megünnepeljék.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése