TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nyíregyházáé a főszólam

2469
(BTL.hu) A Magyar Dal Fővárosa pályázaton győztes szabolcsi megyeszékhelyen a hazai zene méltatása mellett az integráció fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a szervezők: így például különféle fogyatékossággal élő művészek, művészeti csoportok produkciói is helyet kapnak a színpadi programok között.


2010-ben Gerendai Károly ötlete alapján hirdette meg első ízben a Magyar Dal Napja a Magyar Dal Fővárosa pályázatot, melyet tavaly Eger nyert meg, idén pedig – rendkívül szoros verseny eredményeképpen – Nyíregyháza szerezte meg a kitüntető címet. Az itt tartott rendezvény egyik különlegessége lesz majd az a nagyszabású koncert, amit a helyi büntetés-végrehajtási intézet udvarán rendeznek. A tervek szerint olyan fellépő is lesz a programban, aki éppen büntetését tölti.

Az FHB Bank által szponzorált Magyar Dal Napja eseménysorozatban a szabolcsi megyeszékhely mellett Szombathely, Százhalombatta, a 2010-es Magyar Dal Főváros Eger, Boldog, Salgótarján, Zalaegerszeg és Budapest is részt vesz. A fővárosban a számos korábbi helyszín mellett idén a Campona bevásárlóközpont is helyet ad a rendezvénynek.

Várkonyi Attilának köszönhetően 2011-ben először valósul meg a Magyar Dal Órája program: több budapesti klub lemezlovasa szeptember 11-én 0 órától 1 óráig kizárólag hazai dance, disco és r’n’b slágereket forgat majd, de lesznek olyan helyszínek, ahol egész éjszaka magyar nyelvű zene szól.

A magyar muzsikát nemcsak az egyes színpadok szervezői, előadói és közönsége ünnepli idén, de országszerte több rádió – köztük például a Neo Fm és az egri Szent István Rádió – is kizárólag magyar nyelvű dalokból válogatott repertoárral tiszteleg a Magyar Dal Napja előtt.

A tavalyi rendkívüli sikerre tekintettel idén is két napon: szeptember 11-én és az azt megelőző vasárnapon, azaz szeptember 4-én tehetséges zenekarok szórakoztatják a 4-es, illetve újdonságként a 2-es villamos közönségét is. A Dallamos Villamos rendezvényen egy-egy ikerszerelvényből álló UV típusú villamos közlekedik majd a Széll Kálmán tér és Újbuda-központ, valamint a Jászai Mari tér és a Vágóhíd között – illetve vissza, 4 forduló erejéig. A remek hangulatú utazásra általános vonaljegy vagy bérlet váltásával minden érdeklődő a Magyar Dal Napja és a BKV vendége lehet.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése