TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Veteránozás a gyerekekért

2457
(BTL.hu) Július 9-én, szombaton a veterán autók szerelmesei több mint 80 autóritkaságban gyönyörködhetnek a budapesti Széchenyi téren.


Az 1976. december 31. előtt gyártott különleges járművek a hatodik Donau Masters nemzetközi veteránautós túra alkalmából – Németországból indulva, a Duna mentén Ausztria és Szlovákia érintése után – érkeznek a Budapesti célállomásba.

A mezőny rendőri felvezetéssel a Hungaroringről indul, ás az érdeklődők másnap reggelig tekinthetik a régi autókülönlegességeket. Az előző évekhez hasonlóan a 2011-es Donau Masters szervezői és résztvevői, idén is összesen 10 ezer euróval támogatják a négy Duna menti ország SOS-Gyermekfalvait.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése