TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Újrahasznosítás kreatívan

2458
(BTL.hu) Használt sörös dobozokból készíthetnek relikviákat a fesztiválozók a Hegyalján és a SZIN-en a Borsodi aktivitása során.


Az évek óta ismert Borsodi Malátabár ad otthont azoknak a kreatív alkotópontoknak, ahol a megfáradt fesztiválozók összegyűlhetnek és a kikapcsolódás egy új formájaként egyedi emléktárgyakat és kiegészítőket készíthetnek iparművészek segítségével a már kiürült sörös dobozokból.

A évek óta sikeresen működő re:pohár rendszer eredményeként az idén is sokkal kevesebb hulladék képződik majd a Hegyalján és a SZIN-en.

Mindemellett a Borsodi Zenei Fesztiválok látogatói ismét re:pohárban élvezhetik a sör ízét, mely a környezettudatosság egyik szimbólumává vált az évek alatt. A visszaváltható sörös pohár jól példázza a fesztiválozók környezettudatosságát, melyet a márka támogat.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése