TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Újrahasznosítás kreatívan

2458
(BTL.hu) Használt sörös dobozokból készíthetnek relikviákat a fesztiválozók a Hegyalján és a SZIN-en a Borsodi aktivitása során.


Az évek óta ismert Borsodi Malátabár ad otthont azoknak a kreatív alkotópontoknak, ahol a megfáradt fesztiválozók összegyűlhetnek és a kikapcsolódás egy új formájaként egyedi emléktárgyakat és kiegészítőket készíthetnek iparművészek segítségével a már kiürült sörös dobozokból.

A évek óta sikeresen működő re:pohár rendszer eredményeként az idén is sokkal kevesebb hulladék képződik majd a Hegyalján és a SZIN-en.

Mindemellett a Borsodi Zenei Fesztiválok látogatói ismét re:pohárban élvezhetik a sör ízét, mely a környezettudatosság egyik szimbólumává vált az évek alatt. A visszaváltható sörös pohár jól példázza a fesztiválozók környezettudatosságát, melyet a márka támogat.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése