TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A márkák faluja

2450
(BTL.hu) A márkák értékére külön is felhívják a figyelmet az InterMopro, InterMeat és InterCoolelzi szakvásárok szervezői a „Marken Villages”, projekttel.


Az eddiginél jobban fókuszál a szakvásár jellegre a tejtermékek, húskészítmények és mélyhűtött áruk düsseldorfi vására. Az InterMopro, InterMeat és InterCool 2012. szeptember 23–26. között várja a látogatókat, elsősorban a kiskereskedelem beszerzőit Németország mellett a Benelux államokból és újabban Ausztriából. A rendezvényen koncentrált áttekintést kaphatnak az érdeklődők egész Európából az innovációkról és a gyártók kínálatának mélyüléséről.

“Átalakul az élelmiszer kereskedelem és -gyártás szerkezete. Például terjeszkednek a diszkontok, és velük együtt a kereskedelmi márkák, amelyek eléggé összekuszálták a friss kategóriák kínálatát” – jelentette ki Elke Möbius a friss áruk vásártriójának projektvezetője egy bécsi sajtóbeszélgetés során.

Hozzátette: a jelek szerint azonban a kereskedelmi márkák elérkeztek növekedésük határaihoz, és kezd fordulni a kocka. Az áru friss volta, minősége, származási helye és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás újra fontos a fogyasztók számára. Mindez érdekes alapot jelent a következő három, együtt tartandó vásár koncepciójához.

Jelzi a trendváltást a “Marken Villages”, azaz a márkák faluja. Mindhárom kategóriában lesz egy speciális kiállítási terület, ahol a márkagyártók külön bemutatkozhatnak. Ezzel a vásár szervezői a látogatók figyelmét külön felhívják a márkák értékére.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése