TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A márkák faluja

2450
(BTL.hu) A márkák értékére külön is felhívják a figyelmet az InterMopro, InterMeat és InterCoolelzi szakvásárok szervezői a „Marken Villages”, projekttel.


Az eddiginél jobban fókuszál a szakvásár jellegre a tejtermékek, húskészítmények és mélyhűtött áruk düsseldorfi vására. Az InterMopro, InterMeat és InterCool 2012. szeptember 23–26. között várja a látogatókat, elsősorban a kiskereskedelem beszerzőit Németország mellett a Benelux államokból és újabban Ausztriából. A rendezvényen koncentrált áttekintést kaphatnak az érdeklődők egész Európából az innovációkról és a gyártók kínálatának mélyüléséről.

“Átalakul az élelmiszer kereskedelem és -gyártás szerkezete. Például terjeszkednek a diszkontok, és velük együtt a kereskedelmi márkák, amelyek eléggé összekuszálták a friss kategóriák kínálatát” – jelentette ki Elke Möbius a friss áruk vásártriójának projektvezetője egy bécsi sajtóbeszélgetés során.

Hozzátette: a jelek szerint azonban a kereskedelmi márkák elérkeztek növekedésük határaihoz, és kezd fordulni a kocka. Az áru friss volta, minősége, származási helye és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás újra fontos a fogyasztók számára. Mindez érdekes alapot jelent a következő három, együtt tartandó vásár koncepciójához.

Jelzi a trendváltást a “Marken Villages”, azaz a márkák faluja. Mindhárom kategóriában lesz egy speciális kiállítási terület, ahol a márkagyártók külön bemutatkozhatnak. Ezzel a vásár szervezői a látogatók figyelmét külön felhívják a márkák értékére.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése