TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Metropol a Balatonnál

2442
(BTL.hu) Július elsejétől nyolc héten át minden pénteken megjelenik a Metropol napilap balatoni különszáma.A számos programot, látnivalót és hasznos információt tartalmazó kiadás a laptól megszokott stílusban kínál olvasnivalót a nyaralók számára.

A kiadó az elmúlt évet követően jelentkezik újra a hétvégi programmagazinnal. Az ingyenesen terjesztett lap Siófokon, Keszthelyen, Balatonfüreden, Balatonlellén és Zamárdiban a strandokon és a forgalmas csomópontokban lesz elérhető, összesen 40 ezer példányban.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése