TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Lepotyogott angyalok

2433
(BTL.hu) Az Axe márka egy gerilla megoldással a belvárosi tömegközlekedőket célozta meg, melyet a PHD prezentált a márka számára.


A forgalmasabb csomópontokban a hagyományos citylight plakátokat egészítették gerillaelemekkel az Axe új termékének bevezetését támogatva, melynek szlogenje, hogy “még az angyalok is bűnbe esnek”.

A koncepció lényege az égből az Axe hatására lehulló angyalok formabontó bemutatása volt, mely során néhány plakát előtere rendőrségi bűnügyi helyszínelésként szemléltette a lezuhant lényeknek akkorra már csak hűlt helyét.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése