TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Lepotyogott angyalok

2433
(BTL.hu) Az Axe márka egy gerilla megoldással a belvárosi tömegközlekedőket célozta meg, melyet a PHD prezentált a márka számára.


A forgalmasabb csomópontokban a hagyományos citylight plakátokat egészítették gerillaelemekkel az Axe új termékének bevezetését támogatva, melynek szlogenje, hogy “még az angyalok is bűnbe esnek”.

A koncepció lényege az égből az Axe hatására lehulló angyalok formabontó bemutatása volt, mely során néhány plakát előtere rendőrségi bűnügyi helyszínelésként szemléltette a lezuhant lényeknek akkorra már csak hűlt helyét.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése