TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Állatok a Gödör előtt

2430
(BTL.hu) A WWF Magyarország és a Szerencsejáték Zrt. közös kiállítást nyitott, amelynek során az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a két szervezet együttműködésének történetébe is.


Idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját a WWF, az alapítvány magyarországi csapata pedig a 20. születésnapját tölti be. Ehhez a két jeles dátumhoz kapcsolódóan a WWF Magyarország és a szintén 20. évfordulóját ünneplő Szerencsejáték Zrt. közös kiállítást nyitott a Gödör Klubnál.

A két szervezet egy évvel ezelőtt kezdte el együttműködését az Állatvilág sorsjeggyel, melynek árbevételéből a Szerencsejáték Zrt. közvetlenül támogatja a WWF tevékenységét, minden eladott kártya után bruttó 1 forinttal. Ez mostanáig több mint 6,5 millió forint adományt jelentett a környezetvédelmi szervezetnek. A befolyt támogatást a világszerte ritka pusztai tölgyesek megmentésére fordítják.

Mindennek újabb állomásaként nyílt meg a kiállítás a Gödör Klubban. A tárlaton csodálatos természetfotókat láthatnak az érdeklődők, emellett képet kaphatnak a partnerek együttműködéséről. A kiállítás a művészi élmény mellett a természetvédelem fontosságára is felhívja a figyelmet.

Akit megihletnek az állatok fotói, az a WWF Facebook oldalán részt vehet a következő hetekben egy játékban. Az állatokat árnyjátékokkal imitáló képeket és videókat várnak, a legjobb alkotásokat pedig különleges ajándékcsomaggal díjazzák.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése