TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sörhűtés napenergiával

2420
(BTL.hu) A Magyar Villamos Művek Zrt. Energia 2.0 elnevezésű kampányának keretén belül – Magyarországon először – egy tisztán megújuló forrásokkal működtetett Energiaszigettel várja a fiatalokat a három legnagyobb hazai fesztiválon.


Magyarország legnagyobb nemzeti energetikai vállalatcsoportja az Európai Unió energetikai célkitűzéseit kívánja népszerűsíteni a fiatalok körében. A Tabán fesztivál és az Erzsébet tér után most a Volt, a Balaton Sound és a Sziget Fesztivál felé veszi az irányt az alternatív energiatér.

A visszaszámlálás elindult, június 29-én startol a Volt fesztivál. Illeszkedve az Európai Unió energetikai célkitűzésekhez és az Európai Unió Tanácsának Magyar Elnökségének hivatalos záróbulijához, idén az alternatív energia is nagyobb hangsúlyt kap.

Az MVM Energiasziget névre elkeresztelt, mintegy 100 négyzetméteres kiállítása a buli fergetegében megfáradt fiatalokat alternatív energiával működő "Chill Out Sarokkal", napenergiás sörhűtéssel és mobiltöltős kerékpárral várja. A megújuló energiaforrások mellett a paksi atomerőmű interaktív kiállítása is helyet kap a placcon: itt lehetőség nyílik megismerni Magyarország legtisztább, CO2-kibocsátás nélkül előállított energiáját.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése