TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Grafikus/Graphic Designer, Art Director

141
Fiatal tervezőként, friss, progresszív, elhivatott munkalégkört keresek, hogy hozzám hasonló szakemberekkel, kreatív, professzionális csapatmunkában vehessek részt.

Vizuális kommunikáció tervezőművész, animációs szakirányú, egyetemi master diplomával, két éves televíziós tervezőgrafikusi tapasztalattal, grafikus-animációs designer, és junior art directori pozíciót keresek. Alkalmi vagy állandó megbízás egyaránt érdekel.


Képességeim:

Az Adobe csomag  elvárt, stabil tervezői használatával rendelkezek. Remek Photoshop, Illustrator, Premier, After Effects, és alapfokú InDesign, Maxon Cinema 4D, Excel, Word ismeret. Mac És PC kompatibilis vagyok. A digitális eszközhasználat mellett erős rajzi készséggel bírok. Látványterv, storyboard, illusztráció készítése nem akadály. Artisztikusabb referenciaként tud szolgálni a vizsgafilmem, amelynek írása és rendezése mellett a grafikai kivitelezést is végeztem, mint karakter és háttértervezés, layout, kulcsanimáció és kihúzás. Az angolt társalgási szinten beszélem, több külföldi helyzet és nyelvgyakorlattal, jó szakmai nyelvértéssel. Nagyon alapfokú német nyelvismeret, 4 éves gimnáziumi múlttal.


Eredményeim:

I AM SIMON - SIMON VAGYOK viszagfilmem számos nemzetközi és hazai díjat nyert el, világszerete szerepelt több mint 50 fesztiválon. Legutóbb a Filmszemle animációs fődíját hozta el, majd a KAFF legjobb forgatókönyv és a zsűri kiemelt elismerését. Képességeim közé tartozik, hogy cselekménnyel, képpel és hanggal, képes vagyok együtt dolgozni. Dramaturgiai, rendezői, művészeti, ismerettel rendelkezem.
http://iamsimon.silencium.hu


Ha érdekellek, és szívesen dolgoznál velem csapatban, akkor nézd meg a portfoliómat és rövidfilmem siteját:
http://iamsimon.silencium.hu
http://tundemolnar.silencium.hu


E-mail cím, melyre az érdeklődők jelentkezhetnek: contact.tundemolnar@gmail.com

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése