TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Vízlábnyom és vizipisztoly-csata

2401
(BTL.hu) A WWF és a MOME line a Nemzetközi Duna Nap alkalmából útnak indítja vizes témájú szemléletformáló roadshow-ját június 28-án.


Eszközeinken keresztül megismerkedhetnek az érdeklődők a vízlábnyom fogalmával, megnézhetik, hogyan tisztítja a vizet a folyó menti kavics, és bepillantást nyerhetnek az ártéri gazdálkodás alapjaiba.

A kalandor Rakonczay házaspár bemutatja könyvét, amelyben az Atlanti-óceán átevezéséről ír, és gólyalábasok is tarkítják az eseményt. Persze nem maradhat el a már hagyománnyá vált vízipisztoly-csata sem, amelyhez ezúttal a zenét egy kerékpárral működtetett DJ pult szolgáltatja.

Az akcióval a Duna védelmének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet, hiszen több mint 20 millió ember kapja innen az ivóvizét, mellékágai pedig mintegy 5 ezer állatfajnak adnak otthont.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése