TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Több íz, több élmény

2398
(BTL.hu) Nagyszabású forgatás és jelentős digitális utómunka megvalósításával jött létre a Dreher új image spotja. A Human Telex Reklámügynökség a márka teljes körű kommunikációját jegyzi.

Többféle komló, több íz, több élmény – ez a fő üzenete a Dreher új, 30 másodperces reklámfilmjének, amelyet június 1-jétől vetítenek a kereskedelmi tv-csatornákon. A reklámfilmnek meghatározó a zenéje, mely a Michael Buble által énekelt Feeling Good című szám.

Az image spot felvételei mintegy egy hónappal ezelőtt a Gellért-hegyen folytak, ám a filmen jelentős digitális utómunkát (CGI) is végeztek.

“Nem csupán a spot elején lévő komló növekedésének animációjáról volt szó, hanem annak a számos lámpásnak a röptetéséről is, amely a film végén különlegessé teszi az éjszakai budapesti látképet. Ezeket a dekorációs mécseseket ugyanis valójában nem lehetett szélnek ereszteni, így a digitális stúdióra várt a látvány megvalósítása” – avat be a kulisszatitkokba a Human Telex Reklámügynökség account menedzsere.

A külföldi castinggal és magyar statiszták közreműködésével zajló forgatás azért is különleges volt, mert daruval egy óriási soft boxot emeltek a Citadellán lévő étterem fölé. Emiatt a helyszínen komoly átalakítási munkálatokat kellett elvégezni.

softbox


A vezető szövegíró Zöld Gergely, az art director Hurton Tamás, az opertőr Nagy András, a rendező Szász Attila volt. A spotot a Filmpartners Kft. kivitelezte.

A Dreher új image-kommunikációja a BTL-paletta teljes körű frissítését is magával vonta. Az arculati elemek – a key visualként szereplő többféle komló és a szlogen – valamennyi POS-anyagon helyet kapott. Összesen több mint 60 féle Horeca és retail eladáshelyi eszköz újratervezésére és gyártására volt szükség az elmúlt hónapokban, a hűtődekorációs elemektől kezdve az árjelzőkön át egészen a söralátétekig.

Imageposzter


“Az új image-kommunikációt a márka a rendezvényeken is hangsúlyozza, többek között a Sziget Fesztiválon, ahol a Dreher az elmúlt évekhez hasonlóan, jelentős súllyal vesz részt” – tette hozzá az account menedzser.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése