TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nyelvismeretet, kreatívságot,...

139
...kiváló kommunikációs- és szervezőkészséget igénylő munkát keresek.

Angol szakos főiskolai, biológia szakos egyetemi végzettséggel, 5 éves tanári gyakorlattal, online nemzetközi állatvédelmi hírszerkesztői blog írási gyakorlattal, a Magyar Rádiónál szerzett újságírói - tudósítói tapasztalattal állást keresek Budapesten vagy környékén.

Angol nyelvtudásom mellett, németből középfokú "c" típusú nyelvvizsgával rendelkezem, de tanultam franciául és spanyolul is.

Ha egy pozitív szemléletű, vidám, lelkes kollégára van szükség, aki nyelveket beszél, akkor biztosan nem okozom csalódást!

E-mailben örömmel küldöm el angol és magyar nyelvű önéletrajzomat!

Az érdeklődők a marronie@freemail.hu email címre jelentkezhetnek.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése