TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nyelvismeretet, kreatívságot,...

139
...kiváló kommunikációs- és szervezőkészséget igénylő munkát keresek.

Angol szakos főiskolai, biológia szakos egyetemi végzettséggel, 5 éves tanári gyakorlattal, online nemzetközi állatvédelmi hírszerkesztői blog írási gyakorlattal, a Magyar Rádiónál szerzett újságírói - tudósítói tapasztalattal állást keresek Budapesten vagy környékén.

Angol nyelvtudásom mellett, németből középfokú "c" típusú nyelvvizsgával rendelkezem, de tanultam franciául és spanyolul is.

Ha egy pozitív szemléletű, vidám, lelkes kollégára van szükség, aki nyelveket beszél, akkor biztosan nem okozom csalódást!

E-mailben örömmel küldöm el angol és magyar nyelvű önéletrajzomat!

Az érdeklődők a marronie@freemail.hu email címre jelentkezhetnek.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése