TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) A Hell Energy Magyarország a King of Europe Nemzetközi Drift Bajnokság (KoE) szervezőjével kötött szerződéssel a verseny hivatalos energiaital szponzora lett.


A nívós versenysorozat idei hátralévő futamain és a teljes 2012-es szezonban a magyar energiaital-gyártó lesz a világ egyik legrangosabb drift versenyének névadó szponzora és hivatalos energiaitala. A Magyarországon vezető Hell Energy az idei bajnokság román, szlovák, magyar, spanyol és görög futamain a Camaroval népszerűsíti termékét export piacain, 2012-ben pedig már névadóként jelenik meg a teljes versenysorozatban.

A világklasszis driftelők és az országokon átívelő bajnokságok óriási tömegeket vonzanak a versenypályákra: a népszerű King of Europe európai drift bajnokságot 2005 óta rendezik meg minden évben a kontinens húsz országában. A versenysorozat népszerűségét 2011-ben egy máriapócsi futam, jövőre pedig már a magyar névadó szponzor növelheti Magyarországon. Ezzel a lépéssel a Hell a számára kiemelten fontos export országokban bővítette – elsősorban autósportra fókuszáló – sportszponzorációs tevékenységét, hiszen a Hell Racing Team sportolói, illetve a hazai drift országos bajnokság névadó támogatása mellett határokon átívelő nemzetközi promócióba fogott.

A kifejezetten a drift szakágban való szereplésre átépített, pokoli erejű Hell Camaro már az idei KoE versenysorozat görög állomásán is óriási sikert aratott, így a kiváló fogadtatás is elősegítette a márka döntését, miszerint export országaiban is tovább népszerűsíti az energiaitalt.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése