TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) A Hell Energy Magyarország a King of Europe Nemzetközi Drift Bajnokság (KoE) szervezőjével kötött szerződéssel a verseny hivatalos energiaital szponzora lett.


A nívós versenysorozat idei hátralévő futamain és a teljes 2012-es szezonban a magyar energiaital-gyártó lesz a világ egyik legrangosabb drift versenyének névadó szponzora és hivatalos energiaitala. A Magyarországon vezető Hell Energy az idei bajnokság román, szlovák, magyar, spanyol és görög futamain a Camaroval népszerűsíti termékét export piacain, 2012-ben pedig már névadóként jelenik meg a teljes versenysorozatban.

A világklasszis driftelők és az országokon átívelő bajnokságok óriási tömegeket vonzanak a versenypályákra: a népszerű King of Europe európai drift bajnokságot 2005 óta rendezik meg minden évben a kontinens húsz országában. A versenysorozat népszerűségét 2011-ben egy máriapócsi futam, jövőre pedig már a magyar névadó szponzor növelheti Magyarországon. Ezzel a lépéssel a Hell a számára kiemelten fontos export országokban bővítette – elsősorban autósportra fókuszáló – sportszponzorációs tevékenységét, hiszen a Hell Racing Team sportolói, illetve a hazai drift országos bajnokság névadó támogatása mellett határokon átívelő nemzetközi promócióba fogott.

A kifejezetten a drift szakágban való szereplésre átépített, pokoli erejű Hell Camaro már az idei KoE versenysorozat görög állomásán is óriási sikert aratott, így a kiváló fogadtatás is elősegítette a márka döntését, miszerint export országaiban is tovább népszerűsíti az energiaitalt.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése