TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar tervezők a bécsi éjszakában

2363
(BTL.hu) Június 15-én az első Vienna Fashion Night nappallá változtatja az éjszakát és vásárlásra hív mycentrope.com divatbemutatóival.


Ami a világ nagyvárosaiban évről-évre a divatvilág legrangosabb eseményének számít, azt idén először végre Bécsben is megszervezi a Wien live magazin. A Vienna Fashion Night idején a legmenőbb butikok és a város legjobb üzletei este 10 óráig tartanak nyitva: csalogató akciókkal, az aktuális kollekciók szigorúan limitált It-divat darabjaival, kellemes zenével és egy pohár pezsgővel ajándékozzák meg a divat kedvelőit az izgalmasnak ígérkező estén.

Emellett Jil Sander, Liska és a Diesel outdoor bemutatja a Graben-en legújabb kollekcióit. Az eseményen kiosztják a Designer of the year-Awards (Az év divattervezője) díjat is Thomas Kirchgrabnernek és a Jil Sander cégnek. Valamit egy nagy Unicef akció is kiegészíti a rendezvényt: Monica Cruz, Penelope húga lesz a sztárvendég, aki egy afrikai iskolaépítés projekthez összegyűjtött adomány csekkjét fogja átadni. Az összeg a Vienna Fashion Nighton megvásárolható, 5 eurós jótékonysági táskák, illetve online aukciók révén folyik majd be.

A műsor egyik kiemelkedő eseménye: a mycentrope.com szabadidős honlap bemutatja a közép-európai divatszakma már jól ismert sztárjait, valamint az ígéretes pályakezdőket. A négy országot, Csehországot, Magyarországot, Szlovákiát és Ausztriát érintő Centrope régió képviselői között ott lesznek a legnevesebb hazai divattervezők, Makány Márta, Léber Barbara és az ÖKO-design képviselője Reök Cecília és Varga Tímea is.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése