TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar tervezők a bécsi éjszakában

2363
(BTL.hu) Június 15-én az első Vienna Fashion Night nappallá változtatja az éjszakát és vásárlásra hív mycentrope.com divatbemutatóival.


Ami a világ nagyvárosaiban évről-évre a divatvilág legrangosabb eseményének számít, azt idén először végre Bécsben is megszervezi a Wien live magazin. A Vienna Fashion Night idején a legmenőbb butikok és a város legjobb üzletei este 10 óráig tartanak nyitva: csalogató akciókkal, az aktuális kollekciók szigorúan limitált It-divat darabjaival, kellemes zenével és egy pohár pezsgővel ajándékozzák meg a divat kedvelőit az izgalmasnak ígérkező estén.

Emellett Jil Sander, Liska és a Diesel outdoor bemutatja a Graben-en legújabb kollekcióit. Az eseményen kiosztják a Designer of the year-Awards (Az év divattervezője) díjat is Thomas Kirchgrabnernek és a Jil Sander cégnek. Valamit egy nagy Unicef akció is kiegészíti a rendezvényt: Monica Cruz, Penelope húga lesz a sztárvendég, aki egy afrikai iskolaépítés projekthez összegyűjtött adomány csekkjét fogja átadni. Az összeg a Vienna Fashion Nighton megvásárolható, 5 eurós jótékonysági táskák, illetve online aukciók révén folyik majd be.

A műsor egyik kiemelkedő eseménye: a mycentrope.com szabadidős honlap bemutatja a közép-európai divatszakma már jól ismert sztárjait, valamint az ígéretes pályakezdőket. A négy országot, Csehországot, Magyarországot, Szlovákiát és Ausztriát érintő Centrope régió képviselői között ott lesznek a legnevesebb hazai divattervezők, Makány Márta, Léber Barbara és az ÖKO-design képviselője Reök Cecília és Varga Tímea is.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése