TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Színes kollekció

2301
(BTL.hu) A Logitech a Colour Collection bevezetésével a design és az önkifejezés iránt fogékony fogyasztói csoportot célozta meg.


A Logitech bemutatta számítógép- és laptopkiegészítőkből álló legújabb termékpalettáját, a Colour Collectiont. A káprázatos színekben pompázó, rétegelt formatervezésű kiegészítők segítségével a digitális világban töltött pillanatok is személyessé, az egyéni stílust jól kifejezővé válhatnak.

“Színt viszünk legnépszerűbb termékeinkbe, hogy felhasználóink egyéni ízlésüknek és stílusuknak megfelelően alakíthassák ki digitális világuk eszközkészletét. A palettán megtalálható minden, a legmerészebb kézműves hatásoktól egészen a cyber-eleganciáig, a házilag barkácsolttól a letisztult ipari formákig” – mondta Rory Dooley, a Logitech vezérlőeszközök üzletágának alelnök-vezérigazgatója.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése