TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Színes kollekció

2301
(BTL.hu) A Logitech a Colour Collection bevezetésével a design és az önkifejezés iránt fogékony fogyasztói csoportot célozta meg.


A Logitech bemutatta számítógép- és laptopkiegészítőkből álló legújabb termékpalettáját, a Colour Collectiont. A káprázatos színekben pompázó, rétegelt formatervezésű kiegészítők segítségével a digitális világban töltött pillanatok is személyessé, az egyéni stílust jól kifejezővé válhatnak.

“Színt viszünk legnépszerűbb termékeinkbe, hogy felhasználóink egyéni ízlésüknek és stílusuknak megfelelően alakíthassák ki digitális világuk eszközkészletét. A palettán megtalálható minden, a legmerészebb kézműves hatásoktól egészen a cyber-eleganciáig, a házilag barkácsolttól a letisztult ipari formákig” – mondta Rory Dooley, a Logitech vezérlőeszközök üzletágának alelnök-vezérigazgatója.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése