TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Luminaire Solutions – új vezetőkkel

2298
A GE Lighting, a GE fényforrás-üzletága új értékesítési szervezetet hozott létre az iparág jövőjét képviselő LED világítási megoldások hatékony elterjesztésére.

A fényforrás-iparág gyökeresen átalakul: az új vevőigényekre, a technológiaváltásra a GE Lighting többek között csapata bővítésével is reagál. Az új Luminaire Solutions szervezetet Diederik de Stoppelaar vezeti, aki 25 éves iparági tapasztalattal rendelkezik. A világszere elismert szakember feladata az új szervezet felépítése és irányítása.

diederik_deStoppelaar


A piaci jelenlét erősítése, a további növekedés elősegítése érdekében változás történt a termékmenedzsment és marketing területen is: mostantól mindkét szervezetet magyar szakember irányítja Hutter Iván és Vadász Ervin személyében. A jelentős nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkező magyar szakemberek az üzletág budapesti európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) regionális központjából irányítják majd a termékmenedzsment illetve a marketing területet. A két új vezető közvetlenül Phil Marshall regionális elnök-vezérigazgatónak jelent majd.

2011 márciusától Hutter Iván (48), a termékmenedzsment regionális igazgatója felelős a termékstratégiáért, a portfolió kialakításáért és nyereségéért.

hutter_ivan


Huttert 1990-ben a Budapesti Müszaki Egyetem elvégzese után, a Ford Motor Company detroiti központjában szervezett hároméves managementképzésre választotta ki, ami alatt M.Sc. közgazdász diplomát is szerzett a Kettering Egyetemen. Annak befejezese után a Ford Székesfervári Alba üzemének egyik alapító tagja lett. 1995-ben csatlakozott a GE Lightinghoz Budapesten, mint regionális beszerzési menedzser, majd 1997-től a GE Lighting clevelandi központjában globális beszerzési vezetővé lépett elő. Ezek után a vállalat amerikai autólámpa üzletágát vezette. 2004-től Cincinnatiban a GE Aviation egyik leányvállalatának kereskedelmi igazgatójaként dolgozott, 2007-től a GE Aviation Czech ügyvezető igazgatója lett Prágában, majd 2010-ben a GE Aviation Systems kereskedelemi igazgatói posztját töltötte be, ismét Cincinnatiban.

A GE Lighting piaci jelenlétének erősítéséért felel majd Vadász Ervin (37), aki júniustól csatlakozik a budapesti regionális központhoz marketingigazgatóként.

vadász_ervin


1996-ban végzett az Oxford Brookes Egyetemen közgazdászként, majd a Nemzetközi Reklámszövetség marketingkommunikációs diplomáját is megszerezte. Előbb a Philip Morris-nál helyezkedett el marketing asszisztensként, majd egy évvel később kiválasztották a SABMiller menedzserképző programjába. 2000-ben a Nestlé Hungáriához váltott, a csokoládé kategória vezető márkamenedzsere lett. 2002-ben csatlakozott a Reckitt Benckiser-hez Magyarországért és Romániáért felelős kategóriamenedzserként. 2005-ben az SSL International közép-kelet európai marketingigazgatója, majd a cseh és szlovák leányvállalatok ügyvezető igazgatója lett. A GE Lighting budapesti csapatához Szingapúrból csatlakozik, ahol az SSL International ázsiai és csendes-óceáni térségért felelős marketingigazgatójaként dolgozott.

 

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése