TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Elsöprő tsoonami ajánlat

2290
(BTL.hu) A tsoonami közösségi vásárlói oldal – fennállásának egyéves évfordulójának alkalmából – minden régi és új felhasználójának huszonötezer forintos ajándék jóváírást ad.


A görög-magyar tulajdonú vállalat ezzel az összeggel a már a jóváírás előtt is minimum ötven, de sok esetben hatvan és kilencven százalék közötti kedvezményekkel nyújtott egyes éttermi ajánlatai, színházjegyei, szépségápolási és egészségügyi szolgáltatásai, autómosási vagy éppen utazási lehetőségei még kedvezőbben érhetők el.

A huszonötezer forintos ajándék jóváírásra minden, a tsoonami weboldalán regisztráló jogosult. A régi felhasználóknak ez automatikusan feltöltődik fiókjukba, az újak pedig a csatlakozás után azonnal hozzájutnak a kedvezményhez. Igaz, a huszonötezer forint felhasználása – amelyet a vásárlás végösszegéből vonnak le – csak azon ajánlatok esetében lehetséges, és csak olyan mértékben, ahol ezt akciós ikonnal jelzik.

A tsoonami a legjobb ajánlatok biztosítása mellett a folyamatos terjeszkedésre fókuszál. Egy közelmúltban történt felvásárlás során a “Deal by Skroutz” görög közösségi oldallal bővítette hálózatát, ezzel indítva meg a közép-európai régióban a közösségi vásárlói oldalak konszolidációját. A vállalat jelenleg Athénban és Thessalonikiben, illetve Budapesten működő partner cégeinek szolgáltatásaira ad kedvezményt. Tervei között szerepel, hogy meglévő hálózatát hamarosan Bukarestben, és az Egyesült Államokban, Bostonban induló oldalakkal bővíti.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése