TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sokszínű szervezetek

2279
(BTL.hu) A Magyar Telekom, az IBM, a Jabil Circuit, a Novartis, az Alcoa-Köfém, a Gábor Dénes Főiskola, a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt., a Felina Hungária, a Nestlé és az Unilever, valamint a McDonald’s és a Grundfos tett a legtöbbet az esélyegyenlőségért az mtd Tanácsadói Közösség díjazása szerint.


Az mtd Tanácsadói Közösség május 26-án a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásáról tartott nagyszabású szakmai konferenciát a Gábor Dénes Főiskolán. A tapasztalatcsere gazdag programját, fogyatékos gyermekek rajzaiból készült kiállítással, az Ability Park kihelyezett játékaival és a fruit of care vásárával tették még színesebbé a szervezők. A megközelítőleg 200 résztvevőt megmozgató rendezvény díjátadó ünnepséggel, és a halmozottan sérült fiatalokból álló Zoé Zenekar koncertjével zárult.

A tartalmas rendezvény záróakkordjaként két újonnan alapított díjat adtak át, 13 szervezet elismerésével. Az mtd benchmark kutatásából nyert adatok alapján a Sokszínű szervezet Top 10 díjat azok a vállalatok kapták meg, akik a kutatás és a személyes helyzetfeltárás adatai alapján bizonyságot tettek az esélyegyenlőség, a sokszínűség terén elért eredményeikről. Mindezek alapján, a kutatás kitöltői közül a Sokszínű szervezet Top 10 logó használatára a Magyar Telekom, az IBM, a Jabil Circuit, a Novartis, az Alcoa-Köfém, a Gábor Dénes Főiskola, a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt., a Felina Hungária, a Nestlé és az Unilever jogosult.

A másik, szintén új elismerést csak 2011-ben, egyszeri alkalommal adták át, azon cégek körében, akik pályázatot nyújtottak be jó gyakorlatuk bemutatására, díjazására. Kötődve a II. Esélykonferencia témájához, a megváltozott munkaképességű, fogyatékos emberek foglalkoztatása terén példaértékű vállalatok kapták. Az I. helyezést a McDonald’s nyerte el, amelyet a Jabil Circuit és a Grundfos Magyarország Kft. követ a sorban.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése