TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

200 Húsz Felett

2283
(BTL.hu) A 20. születésnapját ünneplő Createam Reklámügynökség csapata a jeles alkalom tiszteletére megállás nélkül, egymást váltva körbefutja a Balatont.


A 200 Húsz Felett elnevezésű akció annak a saját szervezésű rendezvénysorozatnak az első állomása, mellyel a hazai BTL-piac egyik meghatározó szereplőjeként az ügynökség a két évtizedes fennállását ünnepli.

A nagy kitartást és komoly felkészülést igénylő táv hossza csak egy nullával több, mint az ügynökség életkora: azaz 200 km. A csapat a célba érkezést követően egy hatalmas, két napon át tartó Balaton parti bulival piheni ki a sportolás fáradalmait.

Az esemény érdekessége, hogy a felkészülést és körbefutást mindenki élőben is követheti az ügynökség Facebook oldalán.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése