TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Eltökélt márkák

2261
(BTL.hu) A japán Infiniti bejelentette, hogy a Forma 1-es világbajnok Sebastian Vettelt nevezte ki a márka legelső globális nagykövetévé. Nemrég derült ki, hogy az luxusautó-gyártó jelentős együttműködést kötött a Red Bull Racing csapattal.


A 23 éves Forma 1-es sztár a futamhétvégéken, valamint az autógyártó üzleti és termékprogramjaihoz kapcsolódó rendezvényeken aktív szerepet vállal majd a márka arculatának és termékeinek népszerűsítésében.

Az Infiniti a 2011-es Forma 1-es szezon kezdetétől a Red Bull Racing csapat egyik kiemelt partnere és a márka jól látható helyen szerepel a Sebastian Vettel és Mark Webber által vezetett futamgyőztes RB7 versenyautókon. A Red Bull Racing csapat számos tagjához hasonlóan Sebastian is Infiniti gépkocsikat használ, magáncélra és a világ számos pontján megrendezett versenyeken egyaránt.

“Egy autó kétféleképpen képes lenyűgözni az embert: a kinézetével és a kezelhetőségével. Miután lehetőségem nyílt arra, hogy kipróbáljam a modellválaszték nagy részét, igazi rajongója lettem a márkának. Biztos vagyok benne, hogy a csapat és jómagam is sokat profitálunk a cég tapasztalataiból” – mondta ú,j globális feladatáról Sebastian Vettel.

Simon Sproule, a Nissan Motor Company globális marketing kommunikációért felelős alelnöke hozzátette: a Forma 1 világában fiatalnak számító Red Bull Racing eddigi rövid pályafutása alatt bizonyította, hogy egy olyan eltökélt márkáról van szó, amely kellően bátor ahhoz, hogy saját módszereivel alakítson ki egy győztes csapatot. Sikereik középpontjában Sebastian Vettel inspiráló teljesítménye áll. Amikor együttműködési megállapodást kötöttünk a csapattal, természetes volt számunkra, hogy Sebastiannal is szorosabbra fonjuk a kapcsolatot.”

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése