TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Még inkább a fiatalokat célozza meg a Magyar Telekom nyári zenei szponzorációs stratégiájával, amelynek része a Volt, a Balaton Sound és a debreceni Campus fesztivál támogatása, valamint az Electronic Beats programsorozat is. A cég sajtótájékoztatóján bejelentették: idén is lesz június 25-én Kapcsolat koncert, melynek sztárvendége Kesha.


“Idén még hangsúlyosabban fordulunk a fiatalok felé. Különösen a mobil üzletágunkban megjelenő okostelefonok azok, amelyeknek révén az új generáció kompaktabb élményhez jut, és ennek az mp3 lejátszók és alkalamazások révén szerves része a zene. Szeretnénk ha ezzel összefonódna a Magyar Telekom neve“ – emelte ki a cég sajtótájékoztatóján Király István, a Magyar Telekom marketing vezérigazgató-helyettese.

A telekommunikációs vállalat idén összesen 30 napnyi zenei eseményt támogat, és várakozásaik szerint elérik a tavalyi félmilliós látogatói számot is. A cég aktivitásai két zenei márka, egyrészt a klubjellegű, minőségi elektronikus zenei eseményeket összefogó Electronic Beats program, másrészt a szélesebb közönséget és palettát felvonultató Telekom Music Moments keretében valósulnak meg, illeszkedve a Deutche Telekom nemzetközi zenei szponzorációs irányzataihoz.

“Az Electronic Beats keretébe szűkebb közönségnek szóló butik rendezvények tartoznak. Az anyavállalatunk kezdeményezésére elindult, és néhány éve már hazánkba is eljutó programsorozat ezidáig több mint 50 klubkoncertet és mintegy 40 Dj-t vonultatott fel. Ennek kapcsán közösségi oldalt és weblapot is üzemeltetünk, egyfajta hozzájárulásként az érdeklődők életmódjához. Az idei első koncert éppen holnap lesz“ – ismertette a részleteket Liptay Gabriella, a Magyar Telekom marketingkommunikációs ágazatvezetője.

Nagyobb a merítése viszont azoknak a Sziget érdekkörébe tartozó fesztiváloknak, melyeket a vállalat már évek óta támogat. A ma már mintegy 90 ezer vendéget bevonzó soproni Volt fesztiválon – amelynek arculatát a fiatal közönség megnyerésére egyébként idén „leporolták“ – a Magyar Telekom tavaly óta a korábbinál hangsúlyosabb szerephez jut,. Míg az öt éve induló, hasonló létszámot felmutató, ám minőségibb kulisszába helyezett zamárdi Balaton Soundon a márka kezdettől fogva erős jelenlétet mutat. Ez utóbbinak az egyik legnagyobb helyszínét, a bárral és vízparti színpaddal rendelkező T-Mobile teraszt tudja magáénak a cég idén is, a Volton pedig internet kamionnal és ügyfeleiknek extra szolgáltatásokat nyújtó, 50 fős sátorral várja a látogatókat.

“A rendezvényeken semmiképpen sem a márkaüzenetek súlykolása a célunk, hanem a közvetlen márkaélmény biztosítása, a bevonódás és interaktivitás elérése. Zeneletöltési lehetőségekkel és más applikációk fejlesztésével, ajándékokkal is tudjuk mindezt jutalmazni“ – mondta Tóth A. Péter, a Szponzorációs és élménymarketing osztály vezetője.

Hozzátette: egy a Telekom ügyfelei számára júniusban indított promócióhoz kapcsolódóan egy olyan folyósót is nyitnak a fesztiválokon, amelyen a résztvevő fiatalok gyorsabban be tudnak jutni a rendezvényekre. Ez az aktivitás kifejezetten a közösségi médiára épül: az ottani játékba bekapcsolódók a T-Pontokban fognak hozzájutni egy bizonyos jelhez, amely – amennyiben természetesen van jegyük a rendezvényre – a helyszínen megkönnyíti a belépésüket.

„Mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy figyelje az erre a célra létrehozott Facebook oldalt“ – hívta fel a figyelmet Tóth A. Péter.

A cég a sajtótájékoztatón bejelentette: idén sem marad el a tavaly már megközelítőleg 250 ezer fős látogatottságával Európa legnagyobb ingyenes koncertjének minősülő Kapcsolat rendezvény, amelynek idei sztrávedége Kesha lesz.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése