TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Már elérhetők a közterületi adatok is

2185
Az IpsosMultiMédia (IMM) most megjelent frissítésében már a közterületi médiapiacra vonatkozóan is elérhetőek adatok.

Az Ipsos a közterületi közönségmérési rendszeréből származó adatok felhasználásával egészítette ki multimédia adatbázisát, bevonva így egy ötödik médiatípust is a MédiaNavigátor3-ban megvalósítható multimédiás elemzésbe és tervezésbe.


A városi lakosság közterületi felületekkel való találkozásaira vonatkozó információk a tervezőmunka során célcsoportképző, szegmentáló ismérvként is felhasználhatók. Az újonnan publikált adatok között megtalálhatók például az egyes személyek által látott óriásplakátok vagy citylight-ok száma, illetve ezekkel a felületekkel létesülő kontaktusok száma, vagy egy-egy személynek autóval, gyalogosan és tömegközlekedéssel megtett útjainak aránya is.

Mint ismeretes az Ipsos idén tavasszal adta ki multimédia adatbázisát, amely előrelépést jelent a médiatervezésben, hiszen segítségével lehetővé válik a kampányok valós multimédia reach-ének kiszámítása.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése