TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A kocka el van vetve!

2146
(BTL.hu) Rubik Ernő személyesen is bemutatja hazánkban legújabb fejlesztését, a digitalis bűvöskockát az Enter!Digital konferencián május 26-án.


A nemzetközileg is elismert designer, feltaláló, játék-guru legfrissebb Touch Cube-ja fénylik, az ujjak érintésétől “pörögnek” a kockák, és még azt is megmondja, hogy hány lépésből lehet megoldani az aktuális állást.

Rubik Ernő azonban a konferencián nem csak bemutatja a játékot, hanem arról is beszámol, hogy miként válik üzletté az ötlet.

Az Enter!Digital idén Gamification mottóval hirdette meg programját, amelyben a digitalis világ új marketing fegyvertárát járják körül, kezdve a közösségi média játékdinamikai lehetőségeivel, a média alkalmazásokon át egészen a számítógépes játékokba ágyazott munkaerő motiváló rendszerekig.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése