TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A kocka el van vetve!

2146
(BTL.hu) Rubik Ernő személyesen is bemutatja hazánkban legújabb fejlesztését, a digitalis bűvöskockát az Enter!Digital konferencián május 26-án.


A nemzetközileg is elismert designer, feltaláló, játék-guru legfrissebb Touch Cube-ja fénylik, az ujjak érintésétől “pörögnek” a kockák, és még azt is megmondja, hogy hány lépésből lehet megoldani az aktuális állást.

Rubik Ernő azonban a konferencián nem csak bemutatja a játékot, hanem arról is beszámol, hogy miként válik üzletté az ötlet.

Az Enter!Digital idén Gamification mottóval hirdette meg programját, amelyben a digitalis világ új marketing fegyvertárát járják körül, kezdve a közösségi média játékdinamikai lehetőségeivel, a média alkalmazásokon át egészen a számítógépes játékokba ágyazott munkaerő motiváló rendszerekig.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése