TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sportos a Sport&Style csapata

2132
(BTL.hu) A Ringier Kiadó prémium magazinjától, a Sport&Style-tól érkező három fős csapatnak sikerült megszerezni az első helyet az 52 csapatos mezőnyben a BMW X3 játékokon.
Magyar győzelemmel zárult a Genfben első alkalommal megrendezett BMW X3 Games. Az összesítésben első helyen a Sport&Style Team Hungary végzett, miután Vatai Miklós futásban első, hegyikerékpározásban negyedik, Baksay-Szabó Ádám vezetésben harmadik, Majthényi Szabolcs vitorlázásban első, síelésben pedig tizenegyedik lett. 315 pontjukkal 11 pontos előnnyel végeztek az első helyen, ötvenegy másik csapat előtt, övék lesz tehát a fődíj: három vadonatúj BMW X3 20d típusú szabadidő terepjáró.

A díjátadó ceremónián kihirdetett eredménynek természetesen nagyon örülnek a magyarok. Baksay-Szabó Ádám szerint kiváló szervezésű eseményen vannak túl, amelyen a remek hangulatban szoros versenyek és eredmények születtek.

“Csapatunk nagyon komplett volt, mindenki tudta, mi a feladata, és teljes volt az összhang. A BMW is láthatólag mindent megtett, hogy ez egy fair és jó verseny legyen. Az ellenfelek nagyon erősek voltak, így a végeredmény az utolsó pillanatig kérdés volt. Szereplésünkhöz ezúton is köszönjük a Ringier és a BMW Magyarország támogatását!”

Andreas-Christoph Hofmann, a BMW márkakommunikációért felelős alelnöke szerint az Európa számos pontjáról érkezett sportolók fantasztikus légkörben bizonyították küzdeni akarásukat Genfben. „Gratulálok a magyar Sport&Style csapatnak, akik hat különböző sportágban állták meg a helyüket a kifejezetten erős mezőnyben, és teljesítményük alapján a legnagyobb tiszteletet érdemlik” – nyilatkozta az alelnök.A hat sportágból álló nemzetközi versenysorozatra 19 európai országból összesen tizenötezren jelentkeztek, és a háromfős csapatokat sorsolás vagy kiválasztás útján véglegesítették. A szerencsés ötvenkét egység három napon át küzdött a fődíjért Genfben és közeli franciaországi helyszíneken.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése