TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A különbség összeköt

2130
(BTL.hu) A Budapest Bank pályázatot írt ki fiatal tehetségek számára, egyedi mintájú bögre-kollekciók tervezésére. A nyertes pályaművekből megvalósított ajándékok a pénzintézet hosszú távú promóciójában kapnak szerepet.


A Budapest Bank értékrendjében fontos szerepet kap a befogadás, a rugalmasság és a nyitottság. Ezért olyan bögre terveket várnak, melyeknek ihletője a kulturális sokszínűség, illetve az a gondolat, hogy két kultúra átadhatja egymásnak értékeit. Vagyis azt fejezze ki, hogy “a különbség összeköt”.
 
A legjobb három munkát nyertesenként nettó 150 ezer forint alkotói jutalommal, továbbá a díjazott pályázók saját, legyártott bögre-kollekciójával díjazzák.
 
A pályázat hátterében az a hosszú távú program áll, amellyel a pénzintézet aktívabb, tudatosabb bankolásra kívánja ösztönözni az ügyfeleket. Azokat, akik a promóció meghatározott időszakaiban igénybe veszik a bank által kijelölt termékeket vagy szolgáltatásokat, és teljesítik a kiírt feltételeket, a pénzintézet minden időszakban megjutalmazza a hat darabos, egyedi tervezésű bögre-kollekció egy-egy darabjával. Az aktivitás során, az összes feltétel teljesítésével az ügyfelek megszerezhetik a teljes készletet.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése